Dobrý večer, asi před půl rokem jsem si během dne několikrát dřepla. Asi 2x, když jsem chtěla vstanout, jsem ucítila bolest pravého kolene. Měla jsem strach nohu narovnat. Jakobych měla v kolenu něco "zablokované" Během 10 min. jsem ale koleno při otáčivých pohybech narovnala...Pak jsem ale dřepla znova a už se nepostavila. Koleno mi začalo natékat, tak jsem jela na ortopedii. Bylo mi sděleno, že mám podezření na vyvrtnutí kolena. Dostala jsem obinadlo, které jsem měla 10 dní používat a v případě nelepšení se znovu dostavit...Koleno jsem rozchodila, ale dodnes mám omezený pohyb...Nemůžu si dřepnout,stalo by se mi totéž, co jsem psala...ani ji zatěžovat, vstanout prostřednictvím pravé nohy apod. Mohu se zeptat, co by to mohlo být...Při každém skrčení nohy, jako dřep nebo turecký sed apod. noha zlobí, a popravdě to ani moc nezkouším, protože se bojím, že se stane to co posledně...Už několikrát jsem ji narovnáavala vytáčením nohy...Moc děkuji za odpověd...
Omezená pohyblivost kolena
(Diskuze k tématu Operace kolene - operace menisku)
tabarka
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
15.3.2010 21:56
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
s vysokou pravděpodobností jede o poškození menisku kolenního kloubu. Najděte si ortopedické pracoviště, které nejen diagnózu stanoví, ale i má možnost operačního řešení (artroskopie).
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu
16.3.2010 13:38
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
tabarka
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
moc děkuji za informace....
16.3.2010 21:56
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Milan
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den chci se zeptat je artroskopii kolena nutná, když mě bolelo koleno nemohl sem ho 100% ohnout ted cca po měsíci a půl jej ohnu o 90% a na vnitřní straně kolene, když si ťuknu na vnitřní stranu kolena tak cítím pichlavou bolest. Moje otázka je zdaje artroskopie je nutná nebo zda mám se zákrokem vyčkat dekuji. Milan
25.1.2012 16:01
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž