Voda v koleni

(Diskuze k tématu Operace kolene - operace menisku)

Voda v koleni

Dobrý den je to měsíc co jsem po operací kolena po úraze na lyžích se vytvořila bursa v koleni vody vytahována 5 x pak oprace voda se po operaci tvoří dále,zánět neprokázán,léčba mejdříve dren z podtlakovou nádobou,pak dren+pravidelné výplachy dezinfekcí a dnes padlo slovo reoperace,ortéza nošena -koleno v rovném stavu,prosím sos o radu děkuji PavelM

7.1.2009 23:39

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Voda v koleni / 7.1.2009 23:39

Doufám, že už jste po operaci.

8.1.2009 11:07

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)

na operaci jsem byl toho 27,11, 08a od té doby takové potíže viz můj příspěvek

8.1.2009 11:46

Kvalitní  (5)    Nekvalitní  (0)

Po nové operaci- artroskopie, možná dle nálezu synovectomie , laváž, atb asi....

8.1.2009 12:49

Kvalitní  (4)    Nekvalitní  (0)

Zánět neprokázán? co to je ? pokud neprokázány bakterie ve výpotku- nic to neznamená, klidně tam mohou být....
Trvající zánět v koleni, jehož příznakem jsou výpotky, likviduje nenávratně vaše chrupavky. Není na co čekat...

8.1.2009 12:51

Kvalitní  (5)    Nekvalitní  (0)
RE: Voda v koleni na češce

Dobrý den možná Vám příjde banální můj problém ale k otázce. Již před 10 lety jsem byl s bolestmi pravého kolenního kloubu u ortopéda dal mi condroprotectiva a chodil jsem na nějaké rehabilitace asi elektroléčbu , myslím v té době jsem dělal sport Karate. Nijak moc to koleno tehdy nebolelo jen při chůzi do schodů a jen občas. Nutno podotknout že mám pouze 37 let. Ovšem v poslední době mne koleno pobolívá častěji a na koleně na češce se mi zepředu udelala boule kamarád mi říká že je to voda a že to mám jít vytáhnout. Můžete mi prosím trošku vysvětlit co mne nyní čeká když půjdu k lékaři ! Jsem totiž v situaci kdy nejsem schopen zůstat v delší pracovní neschopnosti jelikož jsem OSVČ a jediný živitel rodiny.

16.10.2011 20:34

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)
RE: Voda v koleni na češce

dobrý den,
pdle popisu se jedná asi o naplněnou prepatelární burzu, měl yb to vyšetřit lékař a navrhnout řešení, Punkci. odstranění apod...
doc Paša

16.10.2011 22:12

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)
RE: Voda v koleni

Dobrý den, i já jsem po operaci levého kolene od 22 .11.2011 , 4 x mně byla voda vytahována, chodím na elektriku a koleno mám opět plné vody, co s tím prosím o radu. Pravé koleno mám operované 4x. Poslední operace nebyla také nic moc.

4.3.2012 08:28

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)
RE: Voda v koleni

Zdravím,
nelze určit příčinu Vašich potíží, nevíme proč jste byla 4x operována. "Voda" v koleně je následkem trvalého dráždění nitrokloubních struktur.
prim. Moster, Revmacentrum

4.3.2012 09:10

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?