Dobrý den, jak je psáno jsem 1,5 roku po operaci hraju aktivně fotbal, hokej, lyžuju všechno bez problému a bez ortézy, teď přišla zima, tak jsem šel zkusit futsal, 2hod hra a pohodička, ale po osprchování přišla obrovská bolest při jakémkoliv pohybu a trvala řádově 2-3 dny potom se začala ztrácet po týdnu jsem šel vyzkoušet futsal znovu ale po 10s byla bolest zpět, tak jsem musel skončit. Teď čekám až se koleno uklidní a prosím o radu zda je to normální popřípadě, co s tím. Děkuji moc za jakoukoliv reakci. Jirka
Zátěžová bolest po operaci křížového vazu
(Diskuze k tématu Koleno - plastika předního zkříženého vazu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, popisovaná bolest, která vznikla až po námaze a s 1,5 letým odstupem po rekonstrukci křížového vazu, s touto operací pravděpodobně nesouvisí. S největší pravděpodobností může být určitá příčina ve stavu chrupavek uvnitř kloubu, popřípadě s vadnou biomechanikou zatížení kolene (např. nevhodná obuv.)S pozdravem MUDr. František Picek, ORP CENTRUM Praha Dejvice, tel.: 233338112, www.orp.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den, jsem necelé 2 měsíce po operaci a před tydnem sem ukončil první fázi rehabilitací a koleno bylo docela dobré,jenže ted bolesti kolem jizvy a pod kolenem zesílily a i propnutí už není takové.Mám nadále s kolenem cvičit a postupně zatěžovat, nebo tomu dát nějakou dobu oddech?
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?