Dobrý den
Sem už trochu nervozní z malinko nateklého kolena. Pořád přetrvává otok koleno (rozhodně zdaleka nevypadá stejně jako to druhé) a možná i proto ho nemůžu ještě plně ohnout. Na rehabilitacích řikali že to bude chvíli trvat, ale už se mi to zdá příliš. Mezi patou a zadkem mi zbývá nějakých 15 cm. Měl bych kvůli tomu zajít za lékařem nebo ještě čekat? Případně nějaká rada?
Jinak sem byl před týdnem poprvé si zaběhat a to koleno nateklo o malinko (opravdu jen malinko) více. Ale jde spíše o to, že od té doby se mi chodí hůře do schodů a ze schodů kvůli bolesti (před tím během vše ok)
Je to normální? Co s tím?
Jinak normálně jezdím na rotopeu a plavu.
Rok před plastikou mi vzali kus menisku a na plastiku sem šel až po 4 letech obtíží kdy už mne to opravdu omezovalo ve sportu...taky sem trochu udělanější - 95kg, ale výživu na kolena beru poctiívě. Konkrétně toto kde by mělo být vše:
http://shop.nutrend.cz/cz/produkt/flexit-liquid/
Díky za odpověď a rady, sem z toho neštastnej, tak snad pomůžete. Sem rád, že tyto stránky fungují.
S přátelským pozdravem
Honza
Otok 8 měsíců po plastice
(Diskuze k tématu Koleno - plastika předního zkříženého vazu)
wipo
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
30.7.2010 11:42
Probíhá odesílání formuláře
ORP Centrum - Lékařské centrum pro diagnostiku a léčbu pohybového aparátu
Praha
Počet příspěvků: 77
![]() | Premium member |
Počet příspěvků: 77
Dobrý den, 8 měsíců už je poměrně dlouhá doba. Touto dobou byste už měl běhat poměrně pravidelně. V případě, že koleno po malé námaze natéká, případně máte pocit, že se naplňuje tekutinou, bylo by vhodné navštívit lékaře, který Vás operoval. S pozdravem MUDr. František Picek, ORP Centrum Praha Dejvice, tel.: 233338112, www.orp.cz
15.11.2010 10:05
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?