Dobrý den,v lednu jsem měla úraz kolene na lyžích,u lék.jsem se dozvěděla,že mám výron v koleni,natažené vazy a tak jsem dostala ortézu-ledovala a byla v klidi,po 4.týdnech se koleno uklidnilo a já mohla jít do práce,včera se mi koleno opět ozvalo po tzv.rotačním pohybu a já se dnes dozvěděla,že již poprvé ty vazy nebyli natažené ale přetrhnutý PZV a tak mám týden nohu zase šetřit a byla mi nabídnuta operace-náhrada PZV a já nevím co od toho mám čekat,operaci jsem odsouhlasila a bojím se aby vše bylo v pořádku,můžete mi to ještě blíže vysvětlit,nevím zda vše píšu srozumitelně,jsem celkem dost vyklepaná,operovaná jsem nikdy nebyla,je mi 37.let,děkuji M.
Co čekat od plastiky vazu?
(Diskuze k tématu Koleno - plastika předního zkříženého vazu)
Mirka
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
28.3.2011 20:51
Probíhá odesílání formuláře
jitka
návštěvník
Počet příspěvků: 4
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobrý den chtěla bych se zeptat co obnáší operace -plastika Lca. CCa doba pobytu v nemocnici a doma??jak dlouhá je rekonvalescence? Kdy bude moct chodit do školy?zda mude moc 18.letý syn po operaci ve škole cvičit?? jaká je doba uzdravení? Co vlastě operace obnáší a i jaká jsou její rizika ?. děkuji za odpověď
31.3.2012 11:07
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Odpovědět přesněji může operatér, časy a výsledky se poněkud liší podle zvoleného typu operace (víc možností) a podle pracoviště- operatéra.
31.3.2012 13:27
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž