Plastika vazu-posunutí šroubů?

(Diskuze k tématu Koleno - plastika předního zkříženého vazu)

Plastika vazu-posunutí šroubů?

Dobrý den,
už tři měsíce jsem po plastice vazu a použili nějaký samovstřebávací šrouby a chtěla bych jestli je možné, že by se mi mohli nějak posunou když jsem se do toho kolene krapet víc praštila. Celkem dost mě to bolí a když udělám nějaký pohyb tak je to šílená bolest. Nejvíc mě to pořád bolí když chvíli sedím ve škole nebo i doma a pak se postavím, a to můžu sedět maximálně 10 minut a ještě horší je to když sedim celou vyučovací hodinu. Nevim jestli je to normální nebo jestli to mám nějak řešit.

Děkuji

14.10.2009 23:01

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Plastika vazu-posunutí šroubů? / 14.10.2009 23:01

Zdravím,
v každém případě bych volil kontrolní vyšetření u Vašeho operatéra, kterému stav popište tak jak je a čím vzniknul. Jistě najde způsob zmírnění potíží.
www.revmacentrum.cz

15.10.2009 19:24

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Plastika vazu-posunutí šroubů?

Dobrý den,maminka Anna Šiváková nar.1953 byla v roce 1992 u pana doktora Zdenka Šmída na operaci vazů a má v koleni šroub už 20 let a měla jít po 5 letech na výměnu nebo kontrolu,jelikož Rakovnický lékaři se mamince nehodlají věnovat už několik let chodíme po doktorech a nokdo nám nedokáže pomoci.Maminky zdraví je čím dál tím horší na nohu nemuže pořádně chodit.Prosím o radu co dělat a jestli se dá k panu doktorovi objednat na nějaké větší vyšetření díky moc spozdravem Andrea Šiváková

31.1.2012 14:59

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?