Dobrý den
Jen bych se chtěla zeptat, co dělat při bolestech kolene..
Při chůzi ze schodů, do schodů, sezení asi hodinu v kině-nepříjemná bolest.Jakmile není možnost si koleno natáhnout tak je zle a bohužel poslední asi dva týdny i při jízdě autem,jakmile se koleno dostane asi někde do poloviny pohybu, tak se to nedá vydržet.Tento týden je to horší a horší..byla jsem na ortopedii a lékař mi řekl, že budu chodit na rehabku a užívat Aulin,ale možno jen měsíc..Rentgen bez nálezu, koleno prý mám oteklé a docela mi v něm něco tepe..Kdyby prý nepřestalo bolet, že mám znovu přijít,ale proč mám tedy horečku?Doktor mi připadal, jako když to nic není..Je možný zánět nebo tak něco?Děkuji za odpovědˇ.
Kremlová
Bolest kolene při ohnutí
(Diskuze k tématu Koleno - stabilizace čéšky)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím, paní Kremlová,
podle Vašich potíží soudím, že se může jednat o poruchu chrupavky čéšky kolenního kloubu, tzv. chondropatii. Klinické vyšetření vč. ultrazvukového vyšetření jistě upřesní tuto diagnózu. Pokud se bude jednat o toto onemocnění, osvědčila se nám léčba rázovou vlnou, která zlepší metabolizmus chrupavky a která je bez jakýchkoli vedlejších účinků.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den, bohužel se to nejspíš vyplnilo a spíš i hůř..
Po 14 dnech od první návštěvy lékaře jsem to nemohla vydržet a dne jsem šla k jinému, proběhla kontrola sono a nález byl:Dnes koleno s otokem a výpotkem,výpotek ale sklovity neagresivní.
Sono. synovitidaa prosak kolena výrazný.
Retropatell. chondropthie lehká
Dg:yodrps genius 1 dx. M2546
TH: evakuace DI+M do kolena.
Rp. Melovis 1.
Kontrola za měsíc, při nelepšení dop revmatolog. vyš. 66949 09137
Mít dvakrát po sobě v kolenu z každé strany injekci, no nebuud lhát-tekly i slzy....
Byla jsem strašně a jsem naštvaná na předchozího doktora, který mně poslal jen na rentgen, poté mi řekl že to není tak strašné a poslal na rehabku a nařídil Prissnitze....Absolutní ...takový člověk má být v důchodě dokonce na to vypadal,ale to je vedlejší...
Kdybych se včera večer netrápila v křečích a nezařídilan si to jinde, tak s tímhle chodím pěkně dlouho a se zánětem jako idiot na rehabku, opravdu směšné.
Taky mi dnes řekl, že mám začínající artritidu, nevím zda je to v mých letech možné..22 let
Ale chci se ještě zeptat, neměla bych tu rehabilitaci zrušit, bohužel jsem se ho v té bolesti zapomněla zeptat:)...
Děkuji za Váš názor..
Kremlová A.
Zdravím, paní Kremlová, tak jsme se "skoro" trefili, že? V každém případě doporučuji kolenní kloub napřed zklidnit. Nitrokloubní injekce začne působit naplno až po 14 dnech,teprve po té bude lépe, ale lze předpokládat, že i dříve. Po té terpve bych ordinoval RHB, pokud bude nutná. Poraďte se ale napřed o vhodném typu RHB s kolegou.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Zdravím Vás Andy nevím jestli sem ještě chodíte "na diskuzi", jen chci říct, že jsem si přešla úplně stejnou bolestí jako vy. Přesně jak to všechno popisujete sedí i na mne. Stalo se mi to před cca 4 lety a jěště k tomu se mi obě kolena naplnila vodou (3 týdny jsem nemohla nohy ohnout)pak to přešlo, kolena boleli a taky bolej, ale již se mi vodou nenaplnili. Byla jsem před nedávnem u ortopeda (bolest kolen se opět zhoršuje) a ten mě poslal na RTG, kde zjistil že mám poruchu chrupavky čéšky. Dostala jsem Condrosulf 800 a poctivě je beru, řekl že by to mělo pomoc, tak doufám :-) Přeji Vám hodně zdraví a hl.bez bolesti.
Jinak mne tenkrát bylo 22 let jako Vám.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dobrý den mám také problémy s kolenem když chodím tak vtom kolenu to píchá a jak ležím tak také a je to tlak bolí mě celé koleno a hlavně ta kost prosím za odpověd na e-mail a.sabrina@seznam.cz děkuji sabrina
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?