Dobrý den, je mi 24 let a mám problém s pravým kolenem hraju aktivně futsal a při pohybu se mi někdy stane že mi pod kolenem tak nějak nepřijemně pichne a pak se na tu nohu nedá došlápnout stalo se mi to asi 2 krát během dvou let.a navic mi v koleně už asi 4 roky nějak skřípe při dřepu ale nijak mě to nebolí ani neomezuje v pohybu. Je to týden co mě v tom koleni píchlo na posled začal jsem brát arthostop rapid a mazal jsem ho dolgitem a mírná bolest povolila jenže mám strach začít znovu aktivně hrát aby mi tom znovu nějak nečekaně neprasklo. Máte pro mě nějakou radu mockrát děkuji
Bolest kolene při sportu
(Diskuze k tématu Koleno - stabilizace čéšky)
Lukin
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
8.9.2009 18:29
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
nemohu u sporadických bolestí v oblasti kolenního kloubu nic rozumnějšího doporučit, než odborné vyšetření na ortopedickém pracovišti.
www.revmacentrum.cz
8.9.2009 22:19
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
venca
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,
před 6 týdny sem upadl a přihodil sem si výron kolene. Dnes už mi doktor povolil sportovat a když sem si byl zaběhat, tak mě po běhu začalo bolet koleno. Celý koleno mi trochu nateklo a na klepnutí do čéšky mě bolí. Občas mě zabolí i při pohybu, ale hýbat s nim můžu. Celá čéška se mi zdá větší než na druhém koleni a je i volnější. Při běhu se mi nic nepřihodilo, takže nevím jestli je to normální jev po výronu kolene a nebo lékaři pochybyli ve vyšetření.
4.12.2011 21:56
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?