Dobrý den, měla bych dotaz. jsem cca dva a půl měsíce po operaci. Zvrtla jsem si koleno, posunula čéšku a měl ajsem úlomek chrupavky v koleni. Ulomek odstraněn, čéška stabilizována. Rehabilitace už je docela ok, koleno mám ohebné, dopadám jen mírně, bolí při absolutně napnutém kolenu. při ohybu se mi v koleni jakoby něco "vyvrtává" nevím zda to je normální. Když jsem se na koleno dívala, zřejmě čéška se mi hýbe zleva doprava (to cítím ten krut) na měsíc jdu k Dr. na injekce a podporu růstu chrupavky a tak nevím zda to počká do příští kontroly anebo mám raděj zajít na kontrolu hned?
Potíže po operaci čéšky
(Diskuze k tématu Koleno - stabilizace čéšky)
LucieB
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
17.12.2009 17:36
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
pokud se Vám něco nezdá, kontaktujte Vašeho operatéra. Můžete mu popřát při kontrole šťastné Vánoce, Vy ať máte na vánoční svátky jistotu a můžete vstoupit pevným krokem do nového roku.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu
17.12.2009 22:07
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
LucieB
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
děkuji za odpověď a ještě jednu otázečku :-) : je možné že tuto nestabilitu způsobuje nedostatečné množství svalů? Nevím zda svého lékaře před a mezi vánoci zastihnu, má ordinační hodiny pouze ve středu a jiný lékař mě nevezme (pouze hodně akutní případy)
18.12.2009 06:20
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?