Dobrý den,když běhám tak se mi zvětšuje bolest lýtka uvnitř nohy pořád na stejném míste. Nevím co to může být.. před měsicem mě to začalo bolet,tak jsem běhal asi tejden přes bolest a myslel jsem že to přejde,ale nepřešlo,dal jsem si tři týdny volno a nedávno jsem se byl skusit proběhnout,ze začátku to vypadalo dobrý,ale po chvíli jsem to malinko začínal cítit zas tak jsem přestal a rád bych věděl co to je a co by mi na to pomohl,jestli na to stačí nějaká mast či něco jiného.. díky za rady,
Bolest lýtkových vazů při sportu
(Diskuze k tématu Konzervativní léčba úrazů)
Pavel
návštěvník
Počet příspěvků: 6 návštěvník
3.8.2010 23:27
Probíhá odesílání formuláře
Ortopedie Zlín
Zlín
Počet příspěvků: 34
![]() | Premium member |
Počet příspěvků: 34
Pokud mohu posoudit, tak z Vašeho dopisu vyplývá nejspíše to nejdůležitější,t.j.přetížení svalového a nejspsíše již i šlach. aparátu .Doporučoval bych především navštívit ortopedii,pečlivě vyšetřit - ev včetně ultrazvuk. vyšetření/vyloučení jiného původu potíží, např.prasklina svalu,ev drobný tumorek/.Potom má smysl mluvit o nastavení therapie, s pozdravem - Milan Krejčí
krejci@ortopediezlin.cz
16.8.2010 18:13
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?