Dobrý den,
před 10 dni jsem si při úrazu narazila koleno. Nebyla jsem se schopna na něho postavit. Na pohotovosti na po rentgenu mi bylo sděleno, že zlomené není. Po týdnu jsem navštívila ortopeda, protože koleno stále bolelo. Ortoped mi pohýbal kolenem ,a že je to dobré, rengen nedělal a to ho neměl k dispozici z pohotovosti, a že to může bolet i měsíc. Případnou návštěvu doporučil až za měsíc. Teď po 10 dnech mám pocit, že je to horší. Při plném došlápnutí, nebo chůzi z/do schodů, dřepu to docela bolí. Když neopatrně došlápnu plnou váhou, tak je bolest tak silná, že doslova brečím, po užití brufenu bolest zmizí, teda zůstane jen lehká, že ji prakticky nevnímám. Koleno bolí na vnější straně a píchavá bolest vystřeluje do celého kolena a pak i holeně. Hybnost kloubu mi příjde v normě. Opravdu naražené koleno tak bolí a nebo mám jít znovu k ortopedovi.
Jak moc bolí naražené koleno?
(Diskuze k tématu Konzervativní léčba úrazů)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Premium member |
Počet příspěvků: 77
Dobrý den, koleno po naražení může bolet až 2 měsíce. Pokud bolest stále přetrvává, doporučuji návštěvu ortopeda. S pozdravem MUDr. František Picek, ORP Centrum Praha Dejvice, tel.: 233338112, www.orp.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 3
dobrý den chtěla bychse zeptat, můj 10-letý syn přo florbale upadl na koleno, asi dost nešťastně. Na ÚA nic nenašli, doporučili klid, koleno však oteklo a ortoped z něj vytáhl asi 30 ml krvavé tekutiny a aplikoval do něj kortikoid. pokud byl v klidu bylo vše OK. teď po měsíci klidu šel na florbal a jsme tam kde jsme byli nazačátku,koleno má oteklé. Bojím se operace je možné, že vše bylo uspěcháno. ??? mám podstoupit znovu odstranění vody a být v klidu???
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?