Dne 18.3.2010 mi operovali otevřenou zlomeninu prstu na ruce,mám prst sešroubovaný a paní doktorka řekla,pokud nebudu mít s prstem problémy,šroubky se tam můžou nechat.Jsem rozhodnutá si je ale nehat vytáhnout ikdyž s prstem nějaké problémy nemám.Je pravda že budu muset opět chodit na rehabilitace?a jak dlouho by léčení asi trvalo?Ptám se z důvodu toho že mám nové zaměstnání a nemohu si dovolit dlouhou nemocenskou dovolenou.Lze chodit do práce a zároveň na rehabilitace?Děkuji Cihlářová
Otevřená zlomenina prsteníčku ruky
(Diskuze k tématu Konzervativní léčba úrazů)
Marketa
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
2.11.2011 21:09
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
pokud jsou šroubky z titanu, opravdu ničemu nevadí i při případném vyšetření magnetickou rezonancí. Informace o typu šroubků Vám podá pracoviště, kde operace byla dělána.
Odstranění šroubků může být jednoduché, ale i dost složité, pokud jsou již zarostlé. To je někdy horší operace než operace úrazu.
RHB můžete absolvovat samozřejmě i v době mimopracovní, jen si jen vybrat pracoviště.
prim. Moster, Revmacentrum
3.11.2011 08:23
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Marketa
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž