Přetržený vaz?

(Diskuze k tématu Konzervativní léčba úrazů)

Přetržený vaz?

Dobrý den,

asi před týdnem a půl mi jeden kamarad spadnul na pravou nohu a chodilo se mi otočilo směrem dovnitř/do prava. Když kamarád dopadnul, bylo slyšet prasknutí, jako když zlomíte nějaký klacek. Hned po tom mi kamarád pomohl vstát a celkem jsem to rozchodil, ale noha dale otekala a pobolívala. Asi za 3 hodiny jsem dorazil na Urazovou pohotovost, kde mě ihned poslali na RTG. Nic zlomeného jsem neměl. Doktor dále prohmatal oblast kotníku a řekl mi, že tam je otok, dal mi ortezu, doporučil klid a ledováni. Za tri dny jsem sel na kontrolu na chirurgii kde mi Doktorka rekla ze mám natržené vazy. Dnes, už po tydnu a půl kotník celkem oplasknul, ale až na místo mezi kotníkem a achilovou patou, kde mě to stále bolí na dotek. Bojím se, abych neměl pretržene vazy v části mezi Achilovkou a kotnikem a nezanedbal léčbu nebo operaci, protože prasknutí v kotníku co jsem slyšel neznělo moc jako natrhnutí. Můžete mi prosím Vás poradit jestli je to normalni a nebo bych mel zajít na Ortopedii na detailnější vyšetření?

Předem děkuji za odpověd,

AB

18.2.2011 21:04

Probíhá odesílání formuláře

RE: Přetržený vaz?

Tak vam dekuji za odpoved, koukam ze to tay opravdu zije. jinak usel jsem jit na operaci, protoze mi urcili spatnou diagnozu, protoze nakonex jsem ty vazy mel pretrzene.

Moc dekuji za pomoc.

Fajn stranka!

15.3.2011 00:26

Kvalitní  (8)    Nekvalitní  (1)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?