Artróza ve 33 letech

(Diskuze k tématu Koxartróza)

Artróza ve 33 letech

Dobrý den, je mi 33let a mám primární koxartrozu oboustranou a primárni artrozu kičlí a kotníků. P.dr. mi dal injekci dorzolat a digitální vložky do bot s tím že mám přijít za půl roku na kontrolu. zhruba po 1é dnech jsem p.dr. navštívila se stákou bolestí a k tomu bolesti rukou a prstů. Poradte mi prosím jak toto mám léčit děkuji Lucka.

17.9.2011 09:11

Probíhá odesílání formuláře

RE: Artróza ve 33 letech

Dobrý den,
doporučovala bych zkusit fyzioterapii. I přes strukturální nález na kyčelních kloubech může dojít zlepšením stavu svalů a postavení v kloubech ke zmírnění či odstranění bolesti. Pokud chcete mít rehabilitaci hrazenou pojišťovnou, může Vám ji předepsat lékař na FT poukaz (může předepisovat praktický lékař, ortoped, neurolog, revmatolog či rehabilitační lékař),
S pozdravem, Martina Vrbová

18.9.2011 09:15

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)

Ahoj Lucko..mám to podobně..ještě sice nevím co s kyčlema mám ..ale je mi 34let jsem štíhlá jak proutek,a asi 2 roky mě bolí kyčle ,ted už i po krátké chůzi...hlavně pravá....chystám se na rtg..ale myslím,že at už zjistí cokoliv..v tomhle věku nemáme ,co mít tyto potíže..to není normální.a obávám se,že nám lékaři moc nepomohou..jen by se to zhoršovalo..paní na jednom webu doporučuje ráno,večer vypít horkou vodu s medem a skořicí..tak se prý dá vyléčit artroza zcela..pokud se tato kůra poctivě dodržuje(proběhl výzkum na univerzitě,takže to není jen babská rada)....zkusím to ....a další věc je překyselení organismu,o kterém lékaři nic neví,nezajímájí se o to, takže vám o tom neřeknou zhola nic...konzumací z většiny vařené ,tj.upravované ,neživé potravy,která působí v těle "kyseliny," tyto kyseliny časem naleptávají kosti,klouby,vaziva,tělo se brání překyselení tím,že si začne odebírat potřebné minerály právě z kostí a kloubů a výsledek je artroza ve věku kdy máte běhat jako srnka..))...takže já začínám syrovou stravou,a zmínenou kůrou..taky problémy s kyčlemi souvisí se žlučníkem..ten by chtělo očistit,žlučníkovým čajem.kdyžtak mi napiště na vladua@seznam.cz...poplkáme o tom víc..

3.11.2011 00:51

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Jěště jsem vám chtěla poradit...na lékaře se nespoléhejte..nasadí vám nějaké medikamenty,rehabilitace ..k ničemu to nevede...musíme řešit tělo jako komplex,celek, a ne jeho části...:-)..vidím to na příkladu své babičky,celý život se "léčí" s koxartrozou,pod lékažským vedením...stav se samo stále zhoršuje..nevydrží už bez alnagonů ani den...to je výsledek lékařské léčby:-)..bohužel...mnohem lepší než se tedy "léčit" doktorským placebo efektem ,je skutečně se vyléčit a ne jen tlumit celý život bolesti:-)

3.11.2011 00:55

Nikdo se nepozastavuje nad tím,že ve 30letech je opravdu nenormální začínající mít artrozu...pokud nepřetěžuje klouby vrcholovým sportem,což asi málokdo...nebo snad nejste silně obézní a i ti,takové problémy často vůbec nemají.....takže co je příčinou artrozy okolo už 30let?..víte to vůbec, vy, lékaři?...nebo jen léčíte něco o čem ani sami nevíte ,proč k tomuto stavu vůbec došlo..?...čím to,že mladá žena má bolesti kloubů,kyčlí a je štíhlá,naproti starší ženě,která je obezní a přesto tyto problémy nemá...;)...Zajímáte se vůbec o příčiny nemocí?..nebo dodnes nemáte zjištěno co za těmito neduhy stojí ,stejně jako u rakoviny,kterou už roky neúspěšně léčíte chemoterapií a lidé pořád jen umírají a umírají,zatímco farmaceuti.firmám businnes jen kvete;)...těžko říct zda umírají na rakovinu nebo vaši léčbu..myslím,že to jde ruka v ruce...Připustmě tedy,že nejste pod vlivem vlastní nadutosti,jako většina neúspěšných lékařů,která nepřipouští jiné,mnohem učinější metody léčby chorob.Připustme,že se zajímáte o tělo ,že víte něco o překyselení atd atd..a snad nějakým zázrakem něco málo víte i o činské nebo celostní medicíně..Ted zní tedy otázka: Doporučíte pacientovi účinější léčení jeho stavu,ikdyž se to neslučuje s vaší lékařskou neůčinnou vědou,která se léta snaží o něco ,s čím si čínská medicína poradí během jednoho roku?...odpovím za vás -NE ,NEDOPORUČÍTE...od toho tam totiž nejste,aby jste pacienta vyléčili,vy jste tam od toho ,aby měl pacient pouze dojem,že je léčen..ve skutečnosti jen ždímete farmaceutický placebo průmysl jak dojnou krávu,který vám za to žehná,zisky jsou přece nevídané,jen si tipněte kolik se vydělává na takovém rakovinovém průmyslu:-)...kolik stojí ty neúčinné chemoterapie...závratné cifry,bussines jen kvete:-)..bohužel pacient je stále nemocen v horším případě umírá,nebo se mu vámi "vyléčená" rakovina,nebo jiná nemoc vrací...a vy pořád dokola omíláte to, co vás naučili před x lety ve škole...přijde doba,kdy vás lidé budou vyhledávat už jen jako torza zastaralých metod, v historické knihovně. a já se na to už moc těším:-)

10.11.2011 03:28

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (1)

Vážená paní "jenjá", četla jsem všechny Vaše příspěvky. Mám k Vám 2dotazy: pročpak si myslíte, že hubený člověk rovná se zdravý člověk? ...
A druhý dotaz, který souvisí s Vámi zmiňovaným překyselením organismu. Samozřejmě to tak může být, že jsme všichni překyselení, ale proč potom nemáte artrozu i v jiných kloubech nebo proč ji potom nemám já, když jsem si jistá, že i já jsem překyselená?
A vlastně mám na Vás ještě 3 dotaz: pročpak si myslíte, že lidský organismus je dokonalý (systém) a ve 30ti letech zcela zdravý? ...
Píšete, že babička má koxartrozu.. co když jste ji zdědila? Jednoduše ji máte zapsanou ve svých genech, a to již od narození, podobným způsobem jako to, že budete mít takovou barvu očí, vlasů apod...
Já chápu, že máte bolesti... ale až tolik nás urážet nemusíte... my přece za to, že máte koxartrozu nemůžeme...nebo snad ano?
Samozřejmě- úprava životosprávy je jedině dobře, ale určitě vyhledejte schopného fyzioterapeuta nebo rehabilitačního lékaře, který Vás vyšetří a který Vám může v mnohém pomoct, jak zpomalit další pokračování tohoto stále pokračujícího procesu...

11.11.2011 23:45

Mám 46 let, primární oboustrannou koxartrózu a uvažuji o biologické léčbě plazmou, cena mi nevadí. Jaký je váš názor na tuto metodu? Děkuji :-)

6.5.2012 15:51

Zdravím,
při těžším postižení je lépe se podrobit účinnější léčbě kmenovými buňkami. Tatato léčba využívá metodu léčby kmenovými buňkami i krevní plazmou.
www.lecbakmenovymibunkami.cz
prim. Moster, Revmacentrum

7.5.2012 11:49

Zdravím,
podle Vašich potíží bych se nechal vyšetřit nejspíše na revmatologii.
Tam musí být zjištěna příčina Vašich potíží bolestí velkých a malých kloubů. Až se zjistí příčina, až po té se můžete podrobit léčbě farmakologické a RHB.
prim. Moster, Revmacentrum

3.11.2011 07:01

Dobrý den, artróza je degenerativní proces, který mimo jiné vyžaduje dlouhodobou fyzioterapeutickou léčbu. Fyzioterapeut Vám kromě cvičení a různých rehabilitačních metod poradí i s úpravou režimu.
S pozdravem Mgr. Renata Léblová

6.11.2011 19:55

Dobrý den,

léčbu metodou ORTHOKINE, což je bilogická léčba Vaší krví, můžu po zkušenost jen doporučit. Neváhejte a začněte se léčit co nejdříve.
Více informací na www.klouby.com

S pozdravem

MUDr. Dalibor Zeman

6.5.2012 18:03

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?