Odstranění patní ostruhy

(Diskuze k tématu Léčba rázovou vlnou)

Odstranění patní ostruhy

Jak je možné se u vás objednat na odstranění ostruhy na patě?Je nutné mít doporučení obvodního lékaře?Kolik celý zákrok stojí?Děkuji za odpověď

13.11.2008 18:54

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Odstranění patní ostruhy / 13.11.2008 18:54

Ošetření ráz. vlnou je zákrok plně hrazený pacientem, takže doporučení od obv.lékaře mít nemusíte.

U nás ve Zlíně máme k disposici orig. generátor fy. HMT,dostatčně silný, zákrok se tedy provádí jednorázově, cena zákroku činí 4.000,-Kč.Odstranění ostruhy na patě je jedna z nejčastějcích indikací této metody, úspěšnost je přes 9O%.Objednat se můžete v ordinaci tel.577437149 vždy Út.Stř,.Pá dopoledne, ev. přes e mail: krejci@ortopediezlin. cz

S podzravem milan krejčí

11.8.2009 16:14

Kvalitní  (42)    Nekvalitní  (15)
RE: Odstranění patní ostruhy

Vážená Moniko,
s bolestivou patní ostruhou mám své letité zkušenosti. Nepomohl mi ani ultrazvuk, ani laser, ba ani opakovaná nízkotlaká rázová vlna / po 24 aplikacích efekt nulový/. Pak jsem absolvoval jeden zákrok vysokotlakou
rázovou vlnou EvoTron v Praze 6 u Dr. Kociána a již dva a půl roku jsem bez potíží. Má ten samý přístroj jako Dr. Krejčí. I cenově je to stejné.
Přeji hodně štěstí a brzké uzdravení.

12.4.2011 10:41

Kvalitní  (42)    Nekvalitní  (29)

Dobrý den, zajisté je možné se u nás objednat k ošetření patní ostruhy.Nebudete potřebovat doporučení od svého PL, požádám však přinést sebou závěr ortopeda nebo RTG nález paty. V našem centru stojí 1 ošetření 600 Kč pro ošetření obou nohou. Objednejte se prosím sms-kou na tel.čísle 777 8 444 92 nebo cestou emailu na info@amaryllis.cz Příjemný večer, centrum Amaryllis.

26.1.2012 00:30

Kvalitní  (6)    Nekvalitní  (0)

ostruha patní kosti je velmi obtěžující onemocnění díky vadnému
nášlapu při plochonží ev. po úrazu paty. s rv mám velmi dobré zkušenosti a asi u 8o proc případů dojde k odstranění bolestí,je nutno však řešit i nášlap pomocí indiv. ortop. vložek po plantograf. vyšetření. kopal

9.3.2012 17:18

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

zdravím,
rázovou vlnou se ostruha na pate neodstraní, ale odstraní se zánět, který je bolestivý. Spousta lidí s kostní ostruhou chodí bez bolesti, ale neví o ní. Teprve až vznikne zánět kolem ostruhy, řeší se. Ostruhu patní lze řešit radiální či fokusovanou rázovou vlnou, dle výběru a doporučení vyšetřujícího lékaře. Bližší viz : www.razovavlna.eu, k nahlédnutí i ceník. V případě zájmu se objednejte telefonicky.
prim. Moster, Revmacentrum

13.3.2012 17:54

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (1)

Chtěla bych si dát odstranit patní ostruhu. Jsem po dvojí neúspěšné aplikaci depomadrol + mesokain v rozmezí 6 týdnů. Poslední aplikace byla 9. 5. 2012. Prosím o radu, kam bych se měla obrátit k objednání léčby rázovou vlnou.
Děkuji

Vlasta JUNKOVÁ

17.5.2012 18:03

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,
v terapii patní ostruhy pomocí rázové vlny máme dobré zkušenosti. Objednání je k nám rychlé - můžete jej provést sama přes web, nebo telefonicky či emailem.

Přeji brzké uzdravení, Mgr. Iva Bílková
www.fyzioklinika.cz

17.5.2012 20:27

asi 5 let me trapi patni ostruhy a zadna terapie nezabira.razova vlna neskutecne boli a rtg zareni jsem jiz vycerpala.nevim si dal rady,omezuje me to v pohybu,prisla jsem o zamestnani,pribrala 20kg....jsem zoufala!zimu prezivam v gumovych pantoflich.kdo mi pomuze,poradi?

17.5.2012 23:14

Dobrý den,

problém patních ostruh dokážeme řešit, objednejte se,
více informací na www.klouby.com

S pozdravem
MUDr. Dalibor Zemanm

18.5.2012 08:33

Dobrý den,
v našem NZZ Rehabilitačním centru máme v případech pacientů u patních ostruh velmi dobré zkušenosti a výsledky při léčbě Rázovou vlnou, mohu rozhodně doporučit... Záleží ovšem také na senzitivitě /citlivosti/ pacienta... Pouze upozorňuji,že terapii Rázovou vlnou nehradí zdravotní pojišťovny... V některých případech je také vhodná kombinace s indiv. ortoped. vložkami... Objednat se můžete telefonicky nebo elektronicky prostřednictvím našich web stránek www.rehabilitace-senov.cz

S pozdravem, MUDr. Kateřina Šochová
NZZ Rehabilitační centrum Šenov
Tel: 596811289 , 602544939

18.5.2012 03:58

Vážená paní Junková, na naší klinice terapie pomocí rázové vlny s úspěchem provádíme. V případě zájmu se objednejte na tel. číslo 235 313 661 nebo 604243249.
S pozdravem
Jana Rambousková, ředitelka Lékařského centra PEM, Ruzyňská 26, Praha 6

18.5.2012 09:59

V nší mabulkanci možno aplikaci ráz. vlnou aplikovat l sezení 4OOKč nutno asi 4-5 sezení po týdnu
Možno obj. kopal55@seznam.cz

18.5.2012 16:33

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?