Tendovaginitis a epikondylitis

(Diskuze k tématu Loket - epikondylitidy)

Tendovaginitis a epikondylitis

Dobrý den
měla bych dotaz trpím na tendovaginitis od roku 2003 a na epicondylitis od roku 2006 LHK .
Bylo vyzkoušena veškerá RHB ,která extra nezabrala a tak vždy jsem dostala cca 3 až 4 týdny SF mám ten problém,že léky nemůžu kvůli alergii .
poslední 2 roky to mám každou chvíli i můj lékař mi říkal že se to objevuje už hodně často posobě což se mu nelíbí .
Je mi 24 let a už je to dost otravné dá se s tím něco dělat mém věku a malér je i v tom,že se to už rozjíždí do pravé jsem levák a je to dost problematické když se mi to vrátí prosím o radu moc děkuji sl.Lenka

30.4.2010 19:22

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Tendovaginitis a epikondylitis / 30.4.2010 19:22

Zdravím,
zkuste některou z biologických metod na Vaše potíže. S výhodou lze použít k léčbě rázovou vlnu či léčbu růstovými a protizánětlivými faktory z krevních destiček vlastní krevní plazmou.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu

2.5.2010 16:22

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Tendovaginitis a epikondylitis / 30.4.2010 19:22

Dobrý den moc děkuji ale ten problém je v tom,že mám špatnou srážlivost krve simpl: 10 a tak nevím zda by dělala někdo růstový a protizánětlivý faktory z krevních destiček vlastní krve děkuji sl.Lenka

2.5.2010 18:26

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?