Dobrý den, lékařka mi doporučila lymfodrenáže 10x jak ruční tak přístrojovou. Dnes jsem byla poprvé - byla mi provedena ruční pouze na jedné noze 15 minut, s tím, že druhá noha ve čtvrtek.Prosím, je postup správný? Děkuji za odpověď. Ilona
Lymfodrenáž jedné nohy?
(Diskuze k tématu Lymfatické masáže, Lymfodrenáž)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 23
Dobry den,podle mych zkušeností 15 minut je velice malo na to aby se rozebehl cely system...doporučuji určitě minimalně 30 minut ale lepší 60 minut. Zaleží jaky problem s tím řešíte a jaka je diagnoza. Pokud chcete vědět více ozvete se na muj email brozovanadezda@seznam.cz Nada Brožová
| Basic member |
Počet příspěvků: 44
Dobrý den,
Lymfodrenáž DK trvá minimálně 60 minut,ještě před ní se uvolňují krční a tříselné uzliny a vždy se dělají obě dolní končetin. Můžete se obrátit na naše zařízení v Dobřichovicích.
S pozdravem Mgr.Renata Léblová
Dobrý den. Lymfodrenáž by se měla udělat i u zdravé nohy. Lymfatický systém je souvislá dopravní cesta odpadu a je třeba ji uvolnit. I u problémů s jednou nohou je standard uvolnit i krk a obě třísla. Samozřejmě větší důraz se při lymfodrenáži klade na postiženou nohu.
Mgr.Eva Struhovská
Studio Line Body
A ještě, pokud jde o čas, při správném postupu by mělo stačit 30 minut, záleží ale na druhu a rozsahu postižení.
Mgr. Eva Struhovská
Studio Line Body
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?