Dobrý den,
mohla bych Vás poprosit o radu? Dne 1.3.2009 jsem spadla na lyžích a po RTG mi byla dána ortéza na kotník a berle, s tím, že to není zlomené, ale jedná se o rozsáhlou distorzi. Po třech týdnech se noha přestaja hojit a stav se spíš zkoršoval. Ortoped mi 26.3. udělal punkci kloubu a odsál dvě stříkačky krve. Týden poté mi odsál další tekutinu a do kotníku píchl látku na rychlejší hojení. Dnes jsem měla dostat další dávku na hojení, ale nebylo to možné,protože se v kloubu opět objevila krev. Mám jít na RTG a za týden na další punkci. Začínam být nervózní, protože noha stále bolí a po pohybu otéká. Snažím se s ní cvičit a zatěžovat ji, jak mi poradil pan doktor, ale chůze stále možná není.
Prý mi v kloubu praskla znovu nějaká céva a pokud se to nezahojí samo, bude potřeba udělat laparoskopii. Jiné vyšetření než punkce a první RTG mi děláno nebylo.
Moc děkuji za odpověď.
S pozdravem
Elena Baierová
Krev v hleznu
(Diskuze k tématu Obstřiky a punkce)
Elena Baierova
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
16.4.2009 16:02
Probíhá odesílání formuláře
Zdravm, Eleno,
především by se měl hlezenní kloub uklidnit. Pokud se objevuje krev v kloubu, plnou zátěž bych neradil.Kloub dále stabilizovat vhodnou ortézou.Po té je vhodné zjistit, jaká je stabilita kloubu, zda se nejednalo o přetržené vazy.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu
2.6.2009 22:36
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž