Dobrý večer,včera jsem spadla na koleno měla jsem ho oteklé a nemohla jsem ho ohnout až dnes jsem šla k lékaři. Udělal mě RTG se neukázala zlomenina, udělal mi punkci a vytáhl 40 ml krve. V pondělí mám jít na ASK doktor si myslí že můžu mít prasklé menisky nebo prasklé kolení pouzdro nebo kolení vaz. Chodím o berlích, je jiné řešení než operace? Když nepůjdu na operaci co se může stát? Děkuji za odpověd.
Otok a náplň kolene-je ASK nutná?
(Diskuze k tématu Obstřiky a punkce)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
přítomnost krve v kolenním kloubu znamená poškození některé z nitrokloubních struktur kolenního kloubu. Přesnou specifikaci poškození opravdu potvrdí absolutně jen artroskopická operace. Zda-li je opravdu artroskopická operace nezbytně nutná může určit po klinickém a ultrazvukovém vyšetření jen ten nezkušenější odborník, který může posoudit s vysokou pravděpodobností typ poškození a zváží, zda lze úraz léčit operativně či konzervativně.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobry den,mam vodu v koleni.Byla jsem jiz 5krat na punkci,kde mi vytahli jednou 55ml seromu a 4krat 35ml.Chodim k lekari kazdy tyden,ale stale se mi koleno naplnuje.Rada bych se toho jiz zbavila.Nebylo by lepsi odstranit to operativne?Dekuji za odpoved Alena
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?