Léčba artrózy metodou Orthokine

(Diskuze k tématu Orthokine – autologní léčba osteoartritidy a bolesti zad)

Léčba artrózy metodou Orthokine

Zajímaly by mne konkrétní zkušenosti pacientů s léčbou artrózy metodou Orthokin. Děkuji!

29.3.2010 12:30

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Léčba artrózy metodou Orthokine / 29.3.2010 12:30

Naše zkušenosti odpovídají zkušenostem německých center a jsou kolem 85-90% u velkých kloubů,je tady závislost na stupně postižení,čímž nižší stupeň tím efekt výraznější a dlouhodobější. MUDr. Lukáč

2.4.2010 09:31

Kvalitní  (14)    Nekvalitní  (2)
Odpověd na Léčba artrózy metodou Orthokine / 29.3.2010 12:30

promin te ale nevim koho se ptat ma přitelkyne je na viměne krve nebot ji srazilo auto ale při ledžbě byla na prochazce v nemocnicnim parku a upadla pritom. si odrela koleno a ted ma ste krve a nebo stoho padu nateklou nohu.
a je na intenzivce rad bych vedel jestli to muze byt nejake vazne predem dekuji

2.4.2010 19:09

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Léčba artrózy metodou Orthokine

Dobrý den, zajímá mne srovnání výsledků léčby osteoartrididy metodou Orthokine a metodou ACP. Obě metody řeší stejné zdravotní problémy, ale jaká je jejich úspěšnost? Lze říci, která z nich je efektivnější? A proč?

21.6.2010 16:24

Kvalitní  (31)    Nekvalitní  (3)
RE: Léčba artrózy metodou Orthokine

Dobrý den,
přesně to by zajímalo i mě! Nemohu najít žádnou diskuzi pacientů na tohle téma - pořád jen informace od lékařů. Nepodařilo se mi najít ani diskuzi na slovenských stránkách, kde metodu používají delší dobu než u nás.Možná hledám špatně, Vy už jste nějaké pacientské diskuze našel?
Přeji pěkné léto - JarkaO.

14.7.2010 13:26

Kvalitní  (10)    Nekvalitní  (1)
Zkušenosti s metodou Orthokine

Prosím o zkušenosti s metodou orthokine. Zajímá mě jak dlouho vydrží zlepšení , odstranění zánětu, odstranění bolesti.
Jsem po 3 injekci do kyčelního kloubu a pociťuji zlepšení o 30 %.

8.2.2011 20:42

Kvalitní  (36)    Nekvalitní  (3)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?