Probíhá odesílání formuláře

Probíhá odesílání formuláře

Léčba artrózy metodou Orthokine

(Diskuze k tématu Orthokine – autologní léčba osteoartritidy a bolesti zad)

Léčba artrózy metodou Orthokine

Zajímaly by mne konkrétní zkušenosti pacientů s léčbou artrózy metodou Orthokin. Děkuji!

29.3.2010 12:30
Diskuze (detail jednoho threadu)
Odpověd na Léčba artrózy metodou Orthokine / 29.3.2010 12:30

Naše zkušenosti odpovídají zkušenostem německých center a jsou kolem 85-90% u velkých kloubů,je tady závislost na stupně postižení,čímž nižší stupeň tím efekt výraznější a dlouhodobější. MUDr. Lukáč

2.4.2010 09:31

Kvalitní  (20)    Nekvalitní  (4)
Odpověd na Léčba artrózy metodou Orthokine / 29.3.2010 12:30

promin te ale nevim koho se ptat ma přitelkyne je na viměne krve nebot ji srazilo auto ale při ledžbě byla na prochazce v nemocnicnim parku a upadla pritom. si odrela koleno a ted ma ste krve a nebo stoho padu nateklou nohu.
a je na intenzivce rad bych vedel jestli to muze byt nejake vazne predem dekuji

2.4.2010 19:09

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Léčba artrózy metodou Orthokine

Dobrý den, zajímá mne srovnání výsledků léčby osteoartrididy metodou Orthokine a metodou ACP. Obě metody řeší stejné zdravotní problémy, ale jaká je jejich úspěšnost? Lze říci, která z nich je efektivnější? A proč?

21.6.2010 16:24

Kvalitní  (38)    Nekvalitní  (6)

Dobrý den,
přesně to by zajímalo i mě! Nemohu najít žádnou diskuzi pacientů na tohle téma - pořád jen informace od lékařů. Nepodařilo se mi najít ani diskuzi na slovenských stránkách, kde metodu používají delší dobu než u nás.Možná hledám špatně, Vy už jste nějaké pacientské diskuze našel?
Přeji pěkné léto - JarkaO.

14.7.2010 13:26

Kvalitní  (16)    Nekvalitní  (2)
Zkušenosti s metodou Orthokine

Prosím o zkušenosti s metodou orthokine. Zajímá mě jak dlouho vydrží zlepšení , odstranění zánětu, odstranění bolesti.
Jsem po 3 injekci do kyčelního kloubu a pociťuji zlepšení o 30 %.

8.2.2011 20:42

Kvalitní  (48)    Nekvalitní  (6)

Je mi 55, vazim 52kg a mam osteoartritidu prave kycle. Jsem z Prahy, ale dlouhodobe ziji mimo CR, takze nemam ceske zdravotni pojisteni. Budu v srpnu a zari v CR a rada bych se podrobila lecbe orthokine. Ale nikde na www jsem nenasla ani cenu ani lekare, ktery to dela. Muzete mne poskytnout tyto informace?
Dekuji predem
Eva M.
kedi200709@yahoo.com

18.4.2013 17:19

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Kde a za kolik mohu mit v Praze a okoli orthokine kycelniho kloubu?
Eva

18.4.2013 17:20

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?

Vybíráme z časopisu Health&Beauty
Co jste možná nevěděli: Alternativní metody léčby rakoviny Co jste možná nevěděli: Alternativní metody léčby rakoviny

Za takzvanou tradiční léčbu onkologických onemocnění se považuje chirurgická excize nádoru, chemoterapie a radioterapie. Ostatní metody lze stručně shrnout pod tzv. alternativní.

Nechcete již do svého organismu přijímat více chemie? Máme pro vás skvělý tip! Nechcete již do svého organismu přijímat více chemie? Máme pro vás skvělý tip!

Pokud už nechcete do svého organismu přijímat víc chemie, než je nezbytně nutné, máme pro vás skvělý tip. Přípravek Revitastem umí jemným, ale účinným způsobem znovuobjevit původní sílu naší vlastní pokožky.

Doporučujeme: Jak mít zdravé srdce, jak přežít infarkt a jak je to se sexem po infarktu! Více zde.. Doporučujeme: Jak mít zdravé srdce, jak přežít infarkt a jak je to se sexem po infarktu! Více zde..

Informace o tom, že onemocnění srdce a cév vedou žebříček nejčastějších příčin úmrtí v západním světě, není žádnou novinkou. U nás je to kolem 60 % všech úmrtí. Dobrá zpráva je, že nikdy není pozdě zahájit radikální program prevence a léčby, který dokáže efektivně snížit riziko onemocnění. Na co se zaměřit?