Orthokine a bolesti kloubů rukou

(Diskuze k tématu Orthokine – autologní léčba osteoartritidy a bolesti zad)

Orthokine a bolesti kloubů rukou

Dobrý den,obracím se na vás s dotazem,zda by tato léčebná metoda pomohla i mně s velkými,již dlouhodobými a stále se zhoršujícími bolestmi "dolního - největšího" kloubu palců obou rukou ( pravý více)Jsem 63 letá důchodkyně a bolesti mě už trápí opravdu HODNĚ !!Ještě dotaz,zda hradí pojištovna,v případe že ne,kolik léčba stojí. Předem vám moc děkuji za odpověď. S pozdravem Jarmila Štiasná.

24.8.2010 17:12

Probíhá odesílání formuláře

RE: Orthokine a bolesti kloubů rukou

dobrý den,léčba rhizartrozy,je jednou z možných indikací k použití metody orthokine,metoda není hrazena pojištovnou,cena se odvíjí od počtu použitých speciálních zkumavek tzv.EOT stříkaček

26.8.2010 19:25

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (5)
RE: Orthokine a bolesti kloubů rukou

Dobrý den,pane doktore,
děkuji vám mnohokrát za odpověď,ale já se musím zeptat dál.Léčba Orthokine bude asi pro mě-důchodkyni moc drahá,bohužel!A tak vás ještě prosím o informaci,jaké mám jiné možnosti léčby,hrazené zdrav.pojiš.Moc potřebuji pomoc,mám opravdu velké bolesti a už si nevím rady!!Předem vám moc děkuji za odpověď a radu,pomoc.S pozdravem Jarmila Štiasná.

26.8.2010 20:08

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Orthokine a bolesti kloubů rukou

konzultace ortopedem stran event.náhrady kloubů endoprotézou

27.8.2010 18:04

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (1)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?