Otok nohy po aplikaci masti

(Diskuze k tématu Oteklé nohy)

Otok nohy po aplikaci masti

prosím o radu, maminku bolelo koleno, namazala jej mastí proti bolesti a do hodiny jí oteklo, do dvou hodin měla oteklou nohu od kotníku až nahoru, s Jakubcová Renáta,tel. 737386980, renata.jakubcova@seznam.cz

19.12.2011 13:02

Probíhá odesílání formuláře

RE: Otok nohy po aplikaci masti

Navštivte lékaře, který mast předepsal, měl by vás vzít akutně hned.

19.12.2011 14:45

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

mast byla běžně prodejná v lékárně na bolest kloubů, mám pocit že to byla Ibuprofénová mast, maminka je hospitalizovaná na ortopedii, kde jí byla vytažená voda z kolene, po tomto zákroku došlo k velmi zvláštní věci a to že se utvořila obrovská modřina na celé spodní straně nohy, lékař prohlásil že nic takového ještě neviděl, a myslí si že patří na chirurgii a ne na ortopedii, na můj dotaz proč je noha velmi bolestivá a oteklá z použití masti nedokázal dost dobře odpovědět, dnes dostala po rozboru krve novou krev s tím že jí chybí červené krvinky, dostává injekce na ředění krve, večer když jsem odcházela se stav viditelně zhoršil a měla zvýšenou teplotu 37,8. Lékaři pouze tlumí bolest. Nechci zasahovat do léčby ale mám nepříjemný pocit, že není vše v pořádku. Na oddělení probíhá rekonstrukce pacienti jsou převáženi z jednoho oddělení na druhé, k tomu ještě předvánoční shon a výmluvy, že snad nepatří na ortopedii mě také neuklidnily,předci lékař má určit na kterém oddělení má ležet, co s tím já mám dělat? Co může být příčinou takovýchto bolestí a reakce. Může to být selhání ledvin, ucpaná céva nebo nějaký vir? Před časem prodělala zánět močových cest, i to jsem lékaři řekla. děkuji

19.12.2011 23:05

Pokud je hospitalisovaná, vyžádejte si hovor s primařem nebo jeho zástupcem urgentně. To jsou ti lidi, co za to v podstatě odpovídají a kteří budou mít snahu uvést věci do pořádku, pokud to jde.

20.12.2011 07:49

S jejím ošetřujícím lékařem jsem mluvila, pochybnosti, že udělá maximum nemám, maminka však má v sobě zakodovaný, že nechce být nikomu na obtíž a samožremě, jako všichni pacienti má z nemocničního prostředí respekt, nejraději by byla doma. Tomu bych sice byla ráda i já, kor ted před vánocemi, ale pokud nebudu vědět příčinu jejího stavu a jak jí pomoci, aby jí bylo lépe, tak mám přirozeně obavu. Lékařům důvěřuji a snažím se najít i pro sebe vysvětlení a hlavně jak můžu být nápomocna jak mámě tak lékařům. Všem lékařům a personálu přeji krásné pohodové svátky vánoční

21.12.2011 10:14

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?