Jak odstranit zarůstnání nehtů na palci nohy. Ne však strhnutím nehtu?
Léčba zarůstání nehtů bez stržení
(Diskuze k tématu Podologie, Podiatrie – péče o nohy)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Mé 8leté vnučce zarůstají nehty na palcích u nohou. Již dva roky chodí k lékaři v Rokycanech a ten jí už 2x nehet strhl a jednou ořízl. Nic však nepomáhá a zánět se udělá znovu. Prosím o radu, kde v Plzni by bylo možné tento problém efektivně vyřešit. Jsou to pro vnučku velmi bolestivé a stresující situace, které musí řešit neustále dokola. Velmi Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den. Kašáková Milena.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Našla jsem na webu jeden návod... náplastí jakoby odtahujete kůži od nehtu. Nalepíte těsně vedle nehtu a mírně odtahujete a náplast vinete a lepíte okolo prstu dokola. Musíte si vyladit sílu vytažení, tak, aby to odtahovalo a dalo se to zároveň normálně vydržet a chodit. takto to nosíte stále a přelepujete cca 3x denně. zánět a zarůstání mizí podle závažnosti po pár dnech až měsíci. Funguje to, mám to vyzkoušené u syna u mně a u maminky. zkuste ještě pohledat na webu. taky se prý na nehet nalepují platové destičky, které ho vytahují nahoru od kůže . to strhávání je už stará barbarská metoda...
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?