Dobrý den, začátkem listopadu jsem absolvoval artroskopickou operaci ramenu z důvodu opakované luxace. cca 2 tydny po operaci v ramenu "křuplo" následná bolest ve spánku, která mě probudila. Na kontrole mi pan doktor sdělil, že je bolest normální a že jsem si snad nic neudělal. Po 5 týdenní kontrole mi pan doktor řekl, abych přestal nosit ortézu. Po 2 dnech však začala ruka neuvěřitelně bolet při sebemenším pohybu, ortézu jsem proto začal znovu nosit. Po dalších pár dnech se mi objevil otok na lokti oné ruky, jako po píchnutí včely...měkký váček naplněný tekutinou bez bolestí. Podotýkám, že jsem poctivě nosil celých 5 týdnů ortézu! Ruka bolí při sebemenším pohybu, hlavně v noci. Ve čtvrtek mám jít na rehabilitaci, není to předčasné? Děkuji Bžoch
Bolest lokte po artroskopii ramene
(Diskuze k tématu Rameno - operace přední luxace)
scuba
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
1.1.2012 19:59
Probíhá odesílání formuláře
b olest po 5 T není normání. tedy je nujtné rameno správně v yšetřit. a dle výslekdu postupovat v dalším léčení
doc Paša
2.1.2012 18:53
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž