Bolest v rameni po úraze

(Diskuze k tématu Rameno - stabilizace luxace)

Bolest v rameni po úraze

Dobrý den, tak před rokem jsem špatně padl na pravé rameno a část zad. Sice trochu to bolelo, ale nedával jsem tomu nějaký význam a myslel jsem že to rozhýbu. Trochu je to lepší, pohyb je téměř neomezený akorát v nějakých fázích mírně bolestivý, což je když dám ruku do zadu a zahopu sní, nebo když si dám ruku na břicho a zatlačím sní tak cítím bolest na přední straně ramene,dá se říct, že je to při nějaké zátěži, když není kloub v ideální pozici. Bolest je ještě mezi páteří a lopatkou asi nějeké vazy. Když jsem byl u doktora tak mi dal prášky proti bolesti, což nic neřešilo. Chci se zeptat, jestli to jde nějak z rehabilitovat nebo co se stím dá dělat a nebo si na to zvyknout?

26.3.2010 08:54

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Bolest v rameni po úraze / 26.3.2010 8:54

Zdravím,
nejrozumnější bude, když navštívíte odborného lékaře na ortopedii.
www.revmacentrum.cz

26.3.2010 22:36

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Bolest v rameni po úraze

dobrý den,

jsem profesionální hokejista, před 5 týdny jsem měl podtvrtnuté rameno při nárazu. Po 5 týdnech je stále bolest v ramenním kloubu vpředpažení při odporu a při maximálních pozicích. Dnes jsem podstoupil Magnetickou rezonanci se závěrem - lehká diastáza - 5mm a prosáknutí v AC kloubu a kolem akromiálního konce klíčku poúrazově. Nejsou známky ruptury rotátorové manžety .Ruptura předního labra , horní labrum je ale celistvé - nejsou jednoznačně známky SLAP léze. šlacha dlouhé hlavy bicepsu je ve správné pozici.

Je dobré podstoupit ASK nebo není potřeba či jak by měla probíhat další léčba?

děkuji za odpověd

30.9.2011 19:04

RE: Bolest v rameni po úraze

Dobrý den, mám přesně stejný problém jako vy. Jsem po artroskopické operaci a zhruba po dvou měsících se u mně začaly projevovat stejné příznaky jako u vás. Zatím jsem s tím u doktora nebyl, tak bych se chtěl zeptat, jaký to u Vás mělo další průběh? Popř. jak jste jej řešil?

Předem děkuji za odpověď

10.2.2012 23:24

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?