Dobrý den,
při ricochetu jsem si nárazem do zdi vykloubil rameno. V nemocnici mi udělali RTG. Na snímku bylo vidět, že hlavice pažní kosti je cca 10cm od kloubního pouzdra, směrem dolů k hrudníku. Později mi ještě bylo řečeno, že došlo k poškození chrupavky. Po "nahození" jsem měl 4 týdny ortézu a nyní mám již za sebou 4 týdny rehabilitace, ale hybnost je pořád značně omezená, při zvednutí ruky dopředu, nebo dostarny max. 20cm od těla a je cítit v kloubu velká bolest a takové "páčení" a při kroužení paže během rehabilitace cítím pichlavou bolest "uvnitř" kloubu a tendenci k vykloubení. Rameno je i v klidu stále bolavé a mírně oteklé. Prosím o odpověď, zda-li je tento stav normální a jestli při takovémto úraze stačí jen RTG vyšetření. Děkuji za odpověď.
Omezená hybnost a bolesti po luxaci ramene
(Diskuze k tématu Rameno - stabilizace luxace)
Honza
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
11.2.2010 10:38
Probíhá odesílání formuláře
Těžko říct, spíš ne. Najděte si dobrého ortopeda, který dělá frekventně ramena, bude schopen Vám pomoci
js
17.2.2010 12:09
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?