Zkušený operatér ramene

(Diskuze k tématu Rameno - stabilizace luxace)

Zkušený operatér ramene

Dobrý den chtěl bych se zeptat vykloubilo se mi rameno a chtěl bych se zeptat kde maji největší zkušenosti s operaci ramene.Zavěr mého doktora byl že takové operace neděla a napsal mi do posudku zavěr:Habitual luxace dx ramene recidivujici,dle dokumentace Hill-Sachsův defekt.Můžete mi poradit kde mi s tím pomůžou nejlépe a jak dlouho trvá léčba?Děkuju za odpověd!

17.2.2010 11:36

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Zkušený operatér ramene / 17.2.2010 11:36

Na Moravě pokud vím Brno-Bohunice, Přerov, Olomouc, Ostrava dělá těchto operací víc. Pokud tam máte HS defekt, nejde jenom o řešení prosté opakované luxace, ale je to pro další průběh docela komplikace.Stejně tak Habituální (vrozené)vyklubování znamená nezvyklou anatomickou realitu(ne zcela normálně rostlé), která může komplikovat operační řešení do bezproblémové podoby či plného zdraví.
Najděte si lékaře, který tyto výkony dělá často.
JS

17.2.2010 12:06

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Zdravím,
doplnil bych výčet přerovského kolegy o brněnské nemocnice, kde se běžně operují s výtečnými výsledky recidivující luxace ramene - FN u sv. Anny i Úrazová nemocnice.
Po operaci je vhodná fixace cca 5-6 týdnů, dle typu operace, po té přibližně stejná doba rehabilitace.
www.revmacentrum.cz

17.2.2010 22:39

Omlouvám se, jistě, potvrzuji. Můj výčet byl spíš náhodný nástřel, neměl ambici vyjmenovat všechny, pracoviš´t, které to umí je ne zcela málo.

16.3.2010 12:49

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?