Dobry den, minuly tyden se mi jiz potreti stalo, ze jsem si vyhodil rameno. 2x to bylo pri fotbale při spatnem padu na zem a napoled to bylo pri nohejbalu, kdy jsem udelal prudky tocivy moment celym telem a rameno bylo opet venku. Vzdy jsem byl v nemocnici, kde mi to dali zpatky. Hned po prvnim urazu jsem byl na magneticke rezonanci a bylo mi sdeleno, ze zadne pokozeni kloubu nemam, rotatorova manzeta v poradku a zadne trhlinky. Mam tedy dotaz, jestli i v tomhle pripade je operace nutna. Zkusil bych i nejake specialni posilovaci cviky. Take jsem videl, ze existuje ramenní orteza, bylo by mozne ji pouzit pri sportu? Jako maji fotbaliste ortezy kolen.
Dekuji za odpoved
3x vykloubené rameno-operace?
(Diskuze k tématu Rameno - stabilizace luxace)
klofacek
návštěvník
Počet příspěvků: 3 návštěvník
24.3.2010 13:17
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
jestliže jste měl 3x luxované ameno, není co řešit. Bez operace bvudou stále problémy. Jakákoli jiná léčba bude jen odsunutím problému.
www.revmacentrum.cz
24.3.2010 14:39
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
klofacek
návštěvník
Počet příspěvků: 3
návštěvník
Zdravím,
uvedl jsem, že jakákoli jiná metoda, než operace, tedy i stabilizace ortézou bude jen oddálení operace.
www.revmacentrum.cz
24.3.2010 14:45
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
klofacek
návštěvník
návštěvník
ja ale zadne poskozeni ramene nemam, dle vysetreni na magneticke rezonanci
24.3.2010 15:08
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž