Přeskakující rameno

(Diskuze k tématu Rameno - stabilizace luxace)

Přeskakující rameno

V roce 2003 jsem si zlomila po pádu na ledě pažní kost, kterou mi na chirurgii pomocí dvou drátů srovnali, přičemž mi poté při pohybu přeskakovalo v rameni a z chirurgie mě odeslali na ortopedii. Dr. na ortopedii mi řekl že mám pootočenou hlavici pažní kosti dopředu, ale že s tím nic dělat nebude. Před rokem jsem kvůli bolestem podstoupila ASK při které mi byla přišita chrupavka. Přeskakování při pohybu ruky v rameni pokračuje a po ASK ještě navíc v určitém přeskočení bolí. Díky tomuto úrazu jsem musela nechat svých oblíbených aktivit (kajak, volejbal) a fyzicky namáhavější práce(zvedání něčeho těžšího, práce s lopatou...). Chtěla bych se zeptat zda by se s tím ještě dalo něco udělat. Děkuji za odpověď

25.10.2010 09:19

Probíhá odesílání formuláře

RE: Přeskakující rameno

Dobrý den, odpověď je obtížná. I vzhledem k popisovaným úrazům a operačnímu zákroku by bylo potřeba znát konkrétní artroskopický nález uvnitř kloubu. Opověď, zdali se s tím něco dá dělat je potom možná až po osobní návštěvě a objektivním posouzení přímo v ordinaci ortopeda. S pozdravem MUDr. František Picek, ORP Centrum, Praha Dejvice, tel.: 233338112, www.orp.cz

23.11.2010 10:42

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Přeskakující rameno

Chtěla bych se zeptat zda někdo neví o nějakem ortopedovi, ke kterému bych se mohla objednat a mohl by mi s mým problémem pomoci. Děkuji za Vaše doporučení.

12.12.2010 00:17

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?