Vyšetření kyčlí

(Diskuze k tématu Ultrazvukové vyšetření kyčlí kojenců)

Vyšetření kyčlí

Doktor mě poslal se synem na vyšetření kyčlí, ačkoliv nám je provedli už v porodnici, opravdu je nutné, abych tam chodila? Synovi je nyní šest týdnů…

14.9.2011 16:03

Probíhá odesílání formuláře

RE: Vyšetření kyčlí

Nikdo Vás samozřejmě nemůže nutit, ale rozhodně je to pro Vaše dítě důležité. Jedná se o tzv. „trojí síto“, aby se předešlo rozvoji eventuálních vrozených ortopedických onemocnění. Tato vyšetření se snaží včas u dětí zachytit vrozené vady kyčlí a kolen. Určitě tedy jděte na všechna vyšetření, můžete se pak vyhnout tomu, že se zanedbá vrozená vada kloubů a neléčené dítě bude mít artrózu v podstatně mladším věku.

15.9.2011 20:06

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)
RE: Vyšetření kyčlí

Prosím o podrobné obeznámení s vyšetřením kyčelních kloubů pomocí rengenu a ultrazvuku.Slyšel jsem různé povídání o vyšetření,jak vyšetřující lékaři různě cvičí s pacienty a být úplně nahý na studené podložce na rengenu a dělat akrobata a to i na ultrazvuku není nic moc.Je mi kolem 40let a úplně nahý se mi zdá trochu zbytečné.Děkuji za odpovězení mého dotazu.

21.5.2012 10:10

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?