Má operace cenu?

(Diskuze k tématu Vbočený palec (Hallux valgus))

Má operace cenu?

Můžete mi napsat jaké máte zkušenosti s operací vbočeného palce?Má cenu to podstoupit,když to jen občas bolí a není ta kůstka až tak velká?Děkuji za odpovědi.

24.3.2010 14:54

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Má operace cenu? / 24.3.2010 14:54

Nutné individuální pososuzení ortopedem, kterému věříte. Rozeberte ve variantách, co když a co když ne.....

8.4.2010 12:42

Kvalitní  (15)    Nekvalitní  (0)
RE: Má operace cenu?

Dobrý den nevím zda a jak jste se rozhodla ale ráda bych věděla jak to dopadlo šla jste a ajeé to bylo a nebo jste nešla na tu operaci taky mě to čeká ale mám velké bolesti a na oko to není tak vidět jako u některých lidí .Děkuji Hela .

12.11.2011 14:38

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den chtěla bych od někoho slyšet zkušenost a taky zda mám či nemám podstoupit operaci Hallux valgus je mi 33.let a mám velké bolesti levé nohy . Není to na oko tak vidět ale bolesti jsou velké veškeré pomůcky jako jsou vložky do bot a různé ultrazvuky a cvičení mám zasebou a je to fůrt stejné ted jsem ve fázi kdy nemohu ani do boty pořádně jedu do zaměstnání a v práci rychle z bot do pohodlných bačkor . Děkuji a budu moc ráda když uslyším nějaké zkušenosti . Operace mě čeká po novém roce ....

12.11.2011 14:42

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý deň. Neviem ako sa mám rozhodnúť. Mám 47 rokov a mala by som ísť na operáciu Hallux valgus. Bojím sa,lebo mám aj iné diagnozy -reumatickú artritídu, osteopéniu,vyskočenú platničku 2mm s tlakom na miechu a teraz toto. Ale bolí ma to budím sa v noci na silnú -trhavú bolesť. Prosím Vás poradťe mi.
Ďakujem Viera

27.3.2012 20:46

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?