Operace a léčba značně pokročilých šedých zákalů

Miloslav Malý
Miloslav Malý

Pan primář MUDr. Petr Novák mně operoval a léčil značně pokročilé šedé zákaly s perfektním výsledkem. Doporučuji ho každému, lepší nikdo není. Provedl již přes 30 000 operací, je odborník světového formátu, který přednáší i v zahraničí. Má pochopení pro potřeby pacientů a příjemné jednání, vysvětlí, uklidní, je trpělivý, má pevné a jisté ruce velkého chirurga. Také sálové sestry a paní sekretářka jsou vynikající svojí odborností i jednáním. Zvláštní pozornost si zaslouží zarouškování před operací – rouška je lehká a vzdušná, kolem úst a nosu je vytvořený volný dýchací prostor s účinným přívodem kyslíkového vzduchu. Ve skvělém očním oddělení Nemocnice na Homolce a Refrakčním centru Praha poskytují nejlepší péči. Velmi děkuji váženému panu primáři, řediteli RCP a přeji mu mnoho dalších úspěchů a štěstí v pracovním i osobním životě.

Zobrazit příspěvky2 Skrýt příspěvky2
Jana

Dobrý den, můžu se zeptat kolik Vás operace stála a jak všechno probíhalo? Šedý zákal trápí hodně lidí, můžete jim pomoct v rozhodování a rozptýlení možných obav z léčby. Děkuji za Váš příspěvek. S pozdravem, Jana

Zobrazit odpověď
Miloslav Malý
Miloslav Malý

Dobrý den, uvádět cenu pro neběžný případ by mohlo být zavádějící. Popsat několikaměsíční proces se všemi operacemi atd. by bylo příliš zdlouhavé, odpovím proto na jednotlivé otázky.

S pozdravem M. Malý

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Doktor ve Vašem okolí