Od prvního kontaktu vysoce profesionální

UČITEL

Již od telefonického kontaktu a objednání na 4. 11. bylo zřejmé, že se jedná o pracoviště vysoce profesionální. Velmi kladně musí každý pacient hodnotit to, že je průběžne informován o další postupu vyšetření. Činnost všech byla vysoce profesionální a to jak při diagnostikování oční vady, tak při přípravě na operaci (rozkapání oka). Zde lze velmi kladně hodnotit jak přístup všech sester, tak zejména paní MUDr. Yun Min Oh. Během vlastní operace mě velmi uklidňovalo, když mi operující paní primářka doc. MUDr. Baráková stále informovala, co bude provádět a co budu cítit. Mohu tedy konstatovat, že s tak profesionálním a příjemným jednáním zdravotnického personálu a zejména operačního týmu jsem se nesetkal, nemluvě o tom, že cca 2 hodiny po zákroku se moje vidění operovaným okem výrazně zlepšilo. Kvalitu operace také velmi kladně hodnotila moje ošetřující lékařka při následné kontrole. Práci tohoto zařízení hodnotím velmi kladně o čemž svědčí to, že jsem na operaci do Průhonic již objednal svého souseda. Současně jako učitel VŠ a lektor povinného poučování profesionálních řidičů budu určitě i těmto lidem doporučovat ke zvýšení bezpečnosti řízení toto pracoviště. JUDr. Zdeněk Kopecký

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Juráš

No bezva - a jak donutit pracoviště ke komunikaci??? Já byl v Průhonicích také, ale když mi nabídli drcení čočky laserem pouze ve Zlíně, šel jsem na něj v Praze v Butovicích, a tam se s Vámi vůbec nikdo nebaví a žádné zprávy nedostanete. Jsem týden po výkonu a zrak se spíš zhoršil, tedy na tom daném oku, a kapat mám glukozu, což je roztok cukru, který oko akorát ak zalepí. Nikdo ale nesdělí, proč je výsledek horší (laser jsem platil 10.ooo,- Kč) než při bezplatné metodě?! A nikdo nesdělí, proč a jaké problémy vlastně vznikly. Dostal jste Vy nějakou propouštěcí zprávu?

14. 4. 2015 Stav mého zraku je stále…

UČITEL

14. 4. 2015
Stav mého zraku je stále velmi dobrý. Přesto, že jsem absolvoval pouze operaci šedého zákalu na levém oku (a to s vynikajícím výsledkem), mám dokonce dojem, že také vidění na dálku je lepší. Brýle na dálku nosím již od roku 1967, a většina přátel a studentů mě jinak nezná. To byl jtaké jediný důvod, proč jsem odmítl nabízenou korekci této vady. Zákrok, který jsem absolvvoval byl všemi pracovníky proveden vysoce profesionálně a během něj, ani potom jsem neměl žádné potíže. Pochopitelně kromě nepříjemného kapání do oka. Podle mého názoru je oční centrum Průhonice špičkovým pracovištěm s perfektním týmem odborníků.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí