Za 20 minut bylo po všem

katka

opravdu skvělý zubař. trhal 3 osmičky najednou. můj původní zubař mi je nechtěl vytrhnou, kvůli pravděpodobným komplikacím. Pan doktor byl opravdu velmi vstřícný, lidský, šikovný a neuvěřitelně rychlý. Trhání naprosto bez bolesti, za 20 min.bylo po všem :) . Moc děkuji

Zobrazit příspěvky2 Skrýt příspěvky2
Michaela

Dobrý den,

takovou zprávu jsem potřebovala slyšet, mám stejné doporučení, ale stále nemám dovahu, zubař mi nikdy nic nedělal a teď rovnou trhání. Nebylo to bolestivé ani poté, co odeznělo umrtvení? Případně jak dlouho trvalo, než to bylo zhojené?

Díky, Michaela.

Zobrazit odpověď
katka

....zdravím, nasadila jsem si léky na bolest a zánět,které mi pan doktor napsal na recept.(antibiotika jsem ani nepoužila). Vřele doporučuji si na zákrok vézt s sebou ledový gel v přenosné ledničce a už cestou domů ledovat. Bolest jsem prakticky ani po zákroku něměla. Teď mám více než týden po zákroku - vše naprosto ok. Jenom dodržovat zvýšenou ústní hygienu po každém jídle - než se zcela zahojí rány. 3 dny kašovitá strava - jinak vše normal. hodně štěstí a držím palce :). ....fakt není čeho se bát.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí