Rychlý a bezbolestný zákrok

Markéta

Jsem velice ráda, že jsem se rozhodla podstoupit tento rychlý a zcela bezbolestný zákrok právě na Vaší klinice. Nejenže vidím od druhého dne po operaci každého oka tak, jak tomu bylo naposledy v době mého dospívání, ale také proto, že jsem se od vyšetření, přes operace, až po následné kontroly setkala jen s příjemným vstřícným a současně profesionálním jednáním všech zaměstnanců kliniky, a to jak lékařů tak i sestřiček.Tímto bych ráda poděkovala paní doktorce Jerhotové za skvělou péči, ochotu o všem informovat a především za odvahu, kterou mi před rozhodnutím tento zákrok podstoupit, dodala. A panu doktoru Továrkovi, za skvělou péči, unikátní provedení samotného zákroku a taktéž za odvahu, kterou mi dodal, když se ta moje na operačním sále někde toulala.
Můj zrak mě nyní již neomezuje při žádné činnosti. Neřeším problém se zamlženými skly, nemusím nasazovat čočky, večer před spaním nemusím řešit problém s čištěním a ukládáním čoček.

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Lucie

Dobrý den, přiřazení zákroku jsem opravila. Omlouváme se za chybu.

Lucie

Chtěla bych jen dodat, že jste mi zcela…

Markéta

Chtěla bych jen dodat, že jste mi zcela změnil název operace, protože tento druh čoček v očích nemám. Podstoupila jsem operaci, kdy mi do očí byly implantovány ICL čočky, torické (kvůli krátkozrakosti a astigmatismu). Laserová operace pro mě nebyla vhodná, tak jsem podstoupila nitrooční operaci.
Markéta

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí