Vidím až za roh

Čendovka

Profesionální přístup, ale zároveň i lidskost k pacientovi, nádherné prostředí a skvělá koordinace vyšetření + operace.
Vřele doporučuji!!!!!

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
Lucie

Dobrý den Čendovko :-), můžu se zeptat, jak dlouho jste pro operaci očí rozhodovala? Já o ní přemýšlím už asi pět let a pořád se bojím se do toho rozhoupat, samozřejmě řeším i peníze, to je jasné, ale spíš se bojím, přeci jenom to jsou oči...šla jste na operaci kvůli dioptriím?

Zobrazit odpovědi 2
Čendovka

Zdravím Vás! Buďte v klidu, já se rozhoupávala asi 10 let....nosila jsem hlavně čočky (asi 15 let), brýle poslední dobou občas....peníze jsem také řešila celou dobu, ale teď byla super akce (v květnu končila) a ta mě "nakopla"!!!! Když jsem si to propočítala, tak bych to měla mít asi za 7 let "doma"....a to jsem počítala pouze cen. základ čoček a brýle staré, jenom výměnu skel po změně dioptrií....a jak říkáte, jsou to oči - strach obrovský, ale musím říct, že péče je skvělá a já mohu jen doporučit!!!!! Jsou úžasní!!!! Nevěděla jsem pořádně do čeho jdu, teď si říkám, že to byla "brnkačka"....

Reakce na Čendovka
Lucie

A jaký je pocit, když tam ležíte a jdou Vám do toho oka? o)) uuuuu to musí být hrozně zvláštní...:D ale dodáváte mi odvahu, člověk asi tohle potřebuje číst, aby ho to nakoplo..

Děkujeme moc za Vaši důvěru a krásné hodnocení!

Refrakční Centrum Praha, s.r.o.

Děkujeme moc za Vaši důvěru a krásné hodnocení!

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí