Profesionál s lidským přístupem k pacientovi

Ajka01

Složitý zákrok trval tři hodiny. Velmi si cením přístupu pana docenta, který byl po celou dobu příjemný, ochotný a usměvavý. Kvalitní péče se mi dostalo i od sestřiček a milých recepčních. Z kliniky jsem odcházela s dobrým pocitem a klidem. Na této klinice mají zájem o své pacienty, děkuji a určitě doporučuji. Alena

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
Mariya

Dobry večer prosím Vás o jaký zákrok se u Vás jedna protože já taki potřebuji a mám strach děkuji za odpoved

Zobrazit odpověď
Ajka01

Dobrý den.
Jednalo se o vložení 8 ks. vhojovacích válečků do titanových čepů v dolní čelisti a augmentace kosti v horní čelisti, (doplnění a zesílení vlastní kosti umělým materiálem).
Strach má asi každý. Před zákrokem dostanete uklidňující lék a zákrok se provádí v lokální anestezii. Na klinice jsou všichni vstřícní, nebojte se.
18.10. jsem již odešla s implantáty v dolní čelisti. Přestože provoz kliniky je ukončen v 18. hod. - nenechali mě odejít bez implantátů. Celý tým kolem pana docenta, (sestřička Nikola, laborantka Alice, paní recepční), zůstaly na klinice o dvě hodiny déle a samozřejmě pan docent také. To o lecčem vypovídá a patří jim můj velký dík. Ať už si vyberete pana docenta, nebo jiného zubního lékaře z kliniky, nemusíte se bát. Přeji, aby Vám vše dobře dopadlo.

KRILI

souhlasim se vsim co napsala pani alena o docentovi,mam stejne zkusenosti vsem doporucuji.kristina

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí