Rovnátka by mě vyšla na 30 tisíc na jedno patro

Registrovaný uživatel

Tímto příspěvkem nechci nějak shazovat odborné znalosti a dovednosti lékařů z této kliniky, ale chtěla bych upozornit, že informace uvedené na webovkách nejsou úplně pravdivé, co se cen týče. Konkrétně: Fixní rovnátko 1 čelist - 5460 - 9200, realita: počítejte s deseti tisíci
Kontrolní návštvy - 450 - 1800, realita: bylo mi řečeno, že je to různé, částka se pohybuje mezi 1000 - 1800
Kromě toho se na webu nepíše nic o částce za sundání rovnátek, na konzultaci mi bylo sděleno, že se za to platí, a to 6000. Abyste si nemuseli sčítat a odhadovat přibližnou sumu za rovnátka na jedno patro, povím vám, co jsem se dozvěděla - mám počítat s 25 až 30 tisíci, byla jsem upozorněna, že to může být i víc a že je možné, že se v průběhu léčby ukáže, že rovnátka musí být nasazena i na spodní patro, tudíž krát dva (50 - 60 tisíc). Plus informace pro ty, kteří už rovnátka v minulosti měli - není jisté, jestli by vám pojišťovna přispěla, pokud ne, jednalo by se přibližně o dvojnásobnou částku. Slíbili mi, že to zjistí a brzy se mi ozvou, nestalo se tak. Vzhledem k ceně za cca pětiminutovou konzultaci bych očekávala, že ta komunikace přece jen bude probíhat trošku jinak.
Cena za konzultaci uvedená na webovkách je pravdivá (390 Kč) - tuhle částku jsem zaplatila, abych se dozvěděla, že webové stránky jsou plné polopravd. 

Recenze lékaře

Doktor ve Vašem okolí