Chci zachránit zdravé zuby: Ve 34 paradontida

MartinaKohoutková

Dobrý den přeji, je mi teprve 34 a mám paradontidu. Jsem ve fázi že už se mi kývá mírně jednička dole a ustupuje mi dolní kost a tvoří se mi mezi zuby čím dál větší dirky a dolní fronta se mi docela i zkřivila. Potřebuji to začít co nejdřív řešit. Můžete mi prosím poradit lékaře který mi to pomůže řešit a snad vyléčit ? Mám odhrnuté krčky v dolní frontě čtyř prvních zubů.
1 pokus letos v červnu jak pomoci dásním aby neodkrývaly zuby a přestal se kývat zub byl, že mi p. doktor odebral krev, vyrobila se sraženina z bílých krvinek a tu mi nandal(vložil) do odchlípnutých dásní s tím že by se to mohlo chytit s mými dásněmi a zuby by opět obklopila dáseň..Při dodržování tekuté stravy se to uvolnilo a z dásní to vypadlo.
2 pokus byl v září ten samý - opět oddělená část z mé krve ale tentokrát to p. doktor přišil k dásni, při dodržení konzumace jen tekuté stravy se to opět nepodařilo a vyrvalo se to. Můžete mi prosím poradit jakým zákrokem zuby mohu zachránit co nejúčinněji. Děkuji moc, s úctou,

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Lucie

Martino, už jsi objednaná na konzultaci? Dej mi prosím vědět, co lékaři poradili. Jsi velmi mladá, víš čím je to způsobeno?

Obrázek č. 1 byl pokus o první vložení…

MartinaKohoutková

Obrázek č. 1 byl pokus o první vložení krevní plazmy
Obr. č. 2 zkoušelo se přišít k dásni
Obr. 3 a 4 Nynější stav dolních zubů.
Zuby jsem si vždy čistila a dodržuji dentální hygienu. Otci vypadaly zuby ve 30 letech. (Možná to máme v genech) Děkuji velmi všem za různé komentáře a rady.

Recenze lékaře

Doktor ve Vašem okolí