Implantát s korunkou v Mediestetik, 52 let - mám radost

Hanče

Dr. Bilous a jeho sestřička Jasmína jsou velmi profesionální, i když je zákrok cenově vyšší, výsledek za to opravdu stojí. Absolvovala jsem trhání zlomeného zubu vč. kořenu a vsazení implantátu s korunkou. I přesto, že cena přesáhla mírně cenu uvedenou nahoře, bych příště zvolila zase jedině tuto kliniku a tohoto lékaře. Neskutečně profesionální, citlivý, lidský přístup jak lékaře, tak sestřičky. Celkový servis také na výbornou, dojem z prostředí velmi příjemný. Ale proto k lékaři nechodím, přesto je to pro mě také důležité. Jednak u mě tak nějak samosebou odbourali strach ze zubaře, jednak odvedli naprosto perfektní práci. Ne všude, kde si třeba za zákrok taky zaplatíte a ne málo, se takto přistupuje ke klientům. Za mě velmi doporučuji, ani jedno malinkaté pochybení jsem zde nepocítila. Od prvního rozhovoru jsem věděla, že si vyberu tuto kliniku, protože na lékaři je poznat, že svému oboru rozumí a ví co dělá. Troufám si tvrdit, že je skutečná jednička v implantologii. Se svou setřičkou Jasmínou tvoří neoddělitelný profi tým! Gratuluji Dr. Veselému k tak vydařenému výběru profesionálů. Díky za fakt krásných 7 měsíců a super výsledek. Je mi 52 let a ještě nechci nosit zuby na drátky..:))

Zobrazit příspěvky8 Skrýt příspěvky8
Lucie

Díky za takovou hezky pozitivní zkušenost Hanče :-), zuby jsou určitě základ a v 52 letech jste ještě mladá na kompromisy :-) užívejte!!!

Zobrazit odpovědi 7
Hanče

Ano, přesně to jsem si řekla, když jsem se rozmýšlela, cože vlastně mám za možnosti. Po mé ošklivé zkušenosti s bývalým stomatologem ( závodním ) už jsem chtěla mít jistotu, že ze mě nebude do smrti zamindrákovaná obludka a v Mediestetiku mi dokázali, že určitě nebudu. Vážně jsou skvělí.

Reakce na Hanče
Lucie

super :-) klidně se můžete pochlubit fotkou krásných zoubků ;-)

Reakce na Lucie
Hanče

Dobrý den,
přikládám foto před tím než se mi povedlo přijít o zub - to je můj původní úsměv, pak po trhání a šití ( jsem diabetik, takže vše mi trvá déle než se to zahojí ) a nakonec poslední úsměv už je po konečném nasazení korunky na implantát. Poznáte rozdíl?..:)) Jsem na výsost spokojená..Musím však upozornit, že celý proces je běh na dlouhou trať, mě to trvalo jen od července 2016 do února 2017. Ale pokud se Vám něco takového stane, pak už na čas moc nehledíte..

Reakce na Hanče
E. L.

Dobry den, uz je to dlouho, tak nevim, jestli se vratite, ale chtela bych se zeptat: mela jste zlomeny zub, ktery byl nutny vytrhat? neslo napravit jinak? z tech fotek bohuzel nelze moc poznat, ktera fotka je pred a po zakroku :( Moc diky za odpoved, s pozdravem E. L.

Reakce na E. L.
Hanče

Dobrý den,
jednalo se o horní 2 vpravo, špatně jsem kousla a zlomila si jí tak, že bylo nutno jí vytrhnout poté, co mi bývalá zubařka navrtala kořen. Jsem ráda, že nepoznáte rozdíl, ale před zákrokem je vlevo, po zákroku s novým implantátem je vpravo. jsem dodnes velmi spokojená a už jinam než na kliniku raději nechodím. Ten klid za příplatek stojí. je to sice finančně náročně, ale tenhle zákrok stejně pojišťovny nehradí, tak jsem chtěla alespoň kvalitu a tady jí opravdu "dodali". Hlavně to nenechte moc dlouho, pak je třeba doplnit kost a to je další výdaj. Hodně zdaru.

Reakce na Hanče
E. L.

Moc diky za odpoved! mate uzasne zuby, vypadaji perfektne. Dolni rada je vlastni? Ja mam prave v dolni rade problem, vyradil se na mne sileny mistni komousky zubar, ktery mi uz ve 13 vytrhal, co se dalo (Tak kdyz slysim trhani zubu, tak hned mam pochybnosti o opravnenosti :)
Myslim, ze budu potrebovat nejaky postupny plan, muj prvni cil je beleni zubu (jsem tezky kurak) a k tomu bude potreba asi zaplombovat neco a tak... a pak podle toho, jak nasetrim, tak postupne navrtat nejake nahradni keramicke zuby namisto chybejicich ... No, uvidime. Moc dekuju, zdravi E. L. (P.S. Nejste z Irska?)

Reakce na E. L.
Hanče

Ráda Vám poskytnu bližší informace na e-mailu xxx (kontaktní údaje byly promazány kvůli ochraně osobních údajů. Prosíme, veškere citlivé informace sdílejte pomocí soukromých zpráv. Děkujeme, Estheticon team), klidně napište, ptejte se na cokoliv z oboru, ráda Vám odpovím. Jsem ryzí Češka a s klinikou jsem velmi spokojena.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí