Keramické fazety jsou perfektně udělané

petr.k

S provedením prací - 4 ks keramické fazety, jsem byl maximálně spokojený, jak s přístupem a odborností pana MDDr.Kliky, stejně tak i jeho personálu, od kterého jsem si nechal provést i ordinační bělení zubů. V návštěvách u MDDr. Ondřeje Kliky budu pokračovat nadále.
Petr K.

Zobrazit příspěvky5 Skrýt příspěvky5
Lucie

Dobrý den Petře, jaké máte pokyny pro co nejdelší trvání výsledného efektu po bělení zubů?

Zobrazit odpovědi 2
petr.k

Ahojky Luci, po ordinačním bělení zubů mi bylo sestrou sděleno, že bělicí efekt by měl vydržet cca 6 měsíců (max), samozřejmě to záleží na každém jedinci, a jak se zuby čistí, kolik se pije např.kávy,... Mám také používat co nejvíce mezizubní kartáčky. Sestra mi doporučila, abych si nechal udělat zubní otisky na formu, podle které mi vyrobí u nich na klinice umělohmotnou násadu na zuby, a do této násady se aplikuje bělicí gel, kterým si mohu v podstatě bělit zuby i doma. Takže o tom uvažuji, v pondělí jdu k MDDr.Klikovi, takže si to asi objednám, a bělení se může realizovar doma,...Samozřejmě, ordinační bělení to ale asi nenahradí::-)

Reakce na petr.k
Lucie

ale pro udržování stavu to zní docela dobře, dejte vědět, jak jste se rozhodl...

Miš_

Petře, moc prosím nemáte předpo na fazety? co sjte tím řešil, nerovnost, barevnost, rozdílnou velikost zubů? 60.000 stály jen ty 4 fazety?

díky, díky Míša.

Zobrazit odpověď
petr.k

Ahoj Míšo, v podstatě jsem tím vyřešil všechno, jak píšete - nerovnost, barvu, prasklou zubní sklovinu,.. Původně jsem přes mou "klasickou" zubní lékařku uvažoval o korunkách, ale ta mi právě sama doporučila, že ty keramické fazety jsou asi nejoptimálnější, i když cenově dražší,.. Za jednu korunku cca 8.000,-Kč, a v Brandeis Clinic za jednu fazetu 12.500,- Kč, tedy za 4 ks fazet, ordinační bělení, a injekce cca 60.000,-Kč. Dnes jsem byl ještě dodatečně na dvou fazetách, ať horní zuby jsou komplet, tedy celkem mám nyní 6 horních fazet,.. Něco to stojí, ale s tím se musí člověk smířit, v dnešní době:-)

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí