Suchá jehla na chronickou bolest páteře

Madlenka

Dobrý den ,chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenost léčení "suchou jehlou".
Tento zákrok jsem podstoupila 29.3.Měla jsem silné bolesti v oblasti bederní a křížové oblasti zad několik let, téměř každý měsíc po dobu jednoho týdne.Podstoupila jsem několika vyšetřeními ,dostávala jsem injekce a léky na bolest.Byla to jen otázka času,kdy se mě tato bolest vrátila .Proto jsem se rozhodla navštívit pana MUDr Vilhelma .
Byla jsem mile překvapena jeho přístupem ,vyšetřil mě ,povídali jsme si o mém trápení a následně ošetřil "suchou jehlou".Dva dny po zákroku jsem cítila bolest ale ta ustoupila ,dnes mohu říci,že skoro po měsíci jsem nemusela vzít ani jeden prášek na bolest.
Moc,moc děkuji panu doktorovi za jeho přivítání vstřícné v ordinaci,za detailní vysvětlení k zákroku a hlavně za to,že mě zbavil mých dlouholetých chronických bolestí páteře.Marie, Staré Město

Zobrazit příspěvky2 Skrýt příspěvky2
Jana

Dobrý den, s bolestí páteře máme asi všichni zkušenost. Jakou Vám stanovili diagnózu? O léčení suchou jehlou jsem už slyšela. Jak prosím vyšetření probíhalo? Je potřeba více ošetření nebo stačí pouze jedno? Díky moc

Zobrazit odpověď
Madlenka

Dobrý den paní Jano,
pro přiblížení ošetření koukněte na stránky"suchá jehla"přečtete si podrobné vysvětlení touto metodou.Bolesti způsobené většinou svalového rázu.Jsem objednaná ještě na jedno kontrolní ošetření ale teď už mohu říci,že bolesti,které přichází jsou mnohem mírnější.
Mějte se moc hezky.Marie

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Komunikace přes telefon nebo email
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí