Výměna očních čoček

Rychtařík,Praha

Přeji pěkný dobrý den, hodnotím nejvyšším hodnocením za operace obou očí které proběhlo v prosinci 2016 a k mé úplné spokojenosti. Operacemi to neskončilo a docházím k p. doktorovi na pravidelné kontroly, které jsou zatím pozitivní. Moc děkuji za skvělý přístup a ochotu.

Zobrazit příspěvky6 Skrýt příspěvky6
Jana

Dobrý den, jak prosím probíhala operace? Mohl jste hned po operaci vidět?

Zobrazit odpovědi 4
Rychtařík,Praha

.... ano, po operaci budete vidět ihned. Bohužel Vám oko zalepí a odlepíte si ho až druhý den. Bylo to opravdu jako malý zázrak.

Reakce na Rychtařík,Praha
Kata

Lidičky, jsem druhý den po operaci a když se dívám do dálky, vidím rozostřeně. Je normální reakce? Po jaké době uvidím ostře i do dálky?

Reakce na Kata
Rychtařík,Praha

Dobrý den, a to Vám dělali v DUOVIZI???. Určitě ne. Měla by jste vidět ihned. Alespoň takhle jsem to měl já. Také záleží, co Vám vlastně do očiček dali. Určitě si s tím problémem dojděte na kontrolu. Čím dříve tím lépe. Přeji Vám hodně štěstí a držím palce. Radek R., Praha.

Reakce na Kata
Bohumil

Pokud máte čočky na blízko, tak je to asi OK. Je lepší si dát na dálku.

Bohumil

Pochopitelně oko bylo do rána zakryté. Po odstranění jsem viděl okamžitě. Dnes jsem po opertaci obou očí celkem 14 dní. Jsem velmi spokojený. Byl jsem v Očním centru Holešovice a dal jsem si žluté čočky (vidím bíle) .Pan dr. Pašta je výborný a všichni tam také

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí