Extrakce všech zubu moudrosti / ANALGOSEDACE

ČR REALITY

MaXIMALNĚ bez problémů, extrakce všech zubu moudrosti + 5vN / ANALGOSEDACE objednaná, no můj strach mě přesvědčil o změně a jsem se rozhodl pro plnou -Celková anestézie. Nic jsem necítil žádná bolest a problém po probuzení.
Cena naprosto standardní 5 tis. Anestezie a dál vše dle veřejného ceníku na stránkách Dentpro -Erpet MedicaL. 1-5 den vše ok, dnes 6 dni po, vše bez komplikací a bolesti.

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
Lucie

Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení, byl jste tedy v úplné narkóze? Jak to probíhalo po probuzení a jaký režim jste dodržoval potom? Přeci jenom čtyři zuby venku, au au :-)

Zobrazit odpověď
ČR REALITY

Ano v plné narkóze, po probuzeni naprosto standardně jako když se ráno probudím, žádná bolest, nepříjemná pachuť v puse po krvi je tak to nejhorší co jsem si uvědomoval. DO deseti minut jsem byl úplně ok, vše jsem plně vnímal , mírná únava jako bych byl nedospalí pominula do hodiny. Po hodině jsem si dal i první cígo, popíjel jsem vlažní čaj na tu pachuť. V noci jsem spal normálně, zvláštní pocit , tupí mírný tlak v místech extrakce zubu jsem ztlumil Nalgesinem, citlivost je po 12-36 hodinách jen na chlad a teplo, po 4 dnech pouze cítím kde jsem původně zuby měl, žádná bolest ani tlak. Jedl jsem druhý den po zákroku jen Polivku-svačinovou, kousání nebylo příjemné ale ani bolestivé spíš nepříjemné-citlivé na teplou Polivku. Druhý - třetí den bez bolesti a krvácení ,strava - hustější jídlo / bramabor. kaše a sekaná_vegetariánská / těstoviny / 4 až dnešní den stále nepříjemní pocit na místech extrakce ovšem bez bolesti a krvácení. Strava Standardní - jsem vegetarián, nemam problém s čokoládou ani obdobou podobné tvrdší stravou. Citlivost na chladné a teple pominula.

Bál jsem se , docela dost :-) Dr.byl naprostý profesionál, teď již bych se nebál .
Přeji Vám mnoho zdaru a věřte Dr. a sobě.
L.Kurak

Nikoleta.89

Dobry den kolik to stalo dekuji :-)

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí