Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,mívám často takové stavy,kdy si připadám,že nejsem ve svém těle.Je to asi čtyři roky.Mívám vždy strach,že omdlím,ale neomdlím.Když jsem byla u kinezioložky asi před třemi lety,řekla mi,že nejsem nemocná,ale že jsou to stavy kdy se odpojí duše od těla a mívají to empatičtí a senzitivní lidé.Prosím Vás je to možné?Děkuji za odpověď.
Stav mysli
visitor
visitor
Děkuji za odpověď.Doufám,že si nemyslíte ,že jsem psychicky nemocná.Nejsem,tedy doufám v to.Jakmile se uvedené příznaky u mne objevily,absolvovala jsem CT,oční,interní,diabetologické,neurologické,psychiatrické vyšetření.Nic se nenašlo.Vím,že se hlava točí od krční páteře.Ale to není ono.Nastalo to u mne před 4lety poté co jsem přestala brát léky na uklidnění a uplně přestala pít alkohol.Beru jen antidepresiva skrze bolesti hlavy,ale jen velmi málo a ne každý den.Děkuji za odpověď.
Dobrý den. K odpovědi na Váš dotaz by bylo potřebné mít více a podrobnějších informací a provést lékařské vyšetření. Obecně pak tyto stavy mohou být na jedné straně projevem momentálního psychického a fyzického rozpoložení a vy jste vskutku citlivý jedinec. Na druhé straně mohou být být signálem poruchy zdravotního stavu.
Zákrok
Kineziologie je alternativní metoda, která člověku pomáhá vytvářet a neustále si udržovat rovnováhu a harmonii vlastního organismu v souladu s psychickými potřebami. Vznik této vnitřní rovnováhy zlepšuje zdravotní stav daného jedince. Lze ji využít při léčbě dyslexii, dysgrafii, problémů s učením, různých fobii a závislostí, při zbavování stresu, zlepšení komunikace atd. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným