Zmenšit Zvětšit Velikost textu    Tisknout Tisknout    K oblíbeným K oblíbeným     Sdílet na Facebooku

Stav mysli

Stav mysli

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,mívám často takové stavy,kdy si připadám,že nejsem ve svém těle.Je to asi čtyři roky.Mívám vždy strach,že omdlím,ale neomdlím.Když jsem byla u kinezioložky asi před třemi lety,řekla mi,že nejsem nemocná,ale že jsou to stavy kdy se odpojí duše od těla a mívají to empatičtí a senzitivní lidé.Prosím Vás je to možné?Děkuji za odpověď.

10.5.2010 21:26
Odpověd na Stav mysli / 10.5.2010 21:26

Děkuji za odpověď.Doufám,že si nemyslíte ,že jsem psychicky nemocná.Nejsem,tedy doufám v to.Jakmile se uvedené příznaky u mne objevily,absolvovala jsem CT,oční,interní,diabetologické,neurologické,psychiatrické vyšetření.Nic se nenašlo.Vím,že se hlava točí od krční páteře.Ale to není ono.Nastalo to u mne před 4lety poté co jsem přestala brát léky na uklidnění a uplně přestala pít alkohol.Beru jen antidepresiva skrze bolesti hlavy,ale jen velmi málo a ne každý den.Děkuji za odpověď.

11.5.2010 13:03
Odpověd na Stav mysli / 10.5.2010 21:26

Dobrý den. K odpovědi na Váš dotaz by bylo potřebné mít více a podrobnějších informací a provést lékařské vyšetření. Obecně pak tyto stavy mohou být na jedné straně projevem momentálního psychického a fyzického rozpoložení a vy jste vskutku citlivý jedinec. Na druhé straně mohou být být signálem poruchy zdravotního stavu.

11.5.2010 05:23