Zapáchající ruce

(Diskuze k tématu Rostliny jako první pomoc)

Zapáchající ruce

Dobrý den, chci se zeptat, co mám dělat, když mi každé ráno, tak nějak divně zapáchají ruce. Je to jen ráno a pak celý den nic. Trvá to už asi měsíc. Je to divné se na to ptát, ale opravdu nevím, co to může být. Zkoušela jsem si mýt ruce desinfekcí, ale nepomáhá. Můžete mi prosím poradit. Předem děkuji.

17.5.2011 09:32

Probíhá odesílání formuláře

RE: Zapáchající ruce

Dobrý den, prosím popište Vaše potíže blíže. Co se přihodilo ve vašem životě za posledních 6 měsíců. Popište prosím charakteristiku zápachu rukou. Zápach má kyselý charakter, nasládlý,po vejcích, po síře apod...
Hezký den přeji. Boris Hynek

18.5.2011 06:48

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Zapáchající ruce

Dobrý den. Ani nevím, co mám napsat. Nenapadá mě, co bych mohla uvést jako příhodu v mém životě. Před třemi měsíci jsem změnila antikoncepci, ale potíže jsem měla už jednou dříve než nastala změna antikoncepce, takže tím to asi nebude. V listopadu jsem začala pracovat po mateřské a to v obchodě s potravinami. Zápach bych přirovnala k zápachu spocených nohou. Je to opravdu moc nepříjemné a špatně se mi o tom s někým mluví. Napadlo mě zajít k lékařce, ale stydím se. Nikdy jsem o tomto problému neslyšela. Jsem moc ráda, že jste mi odepsal. Děkuji a krásný den.

18.5.2011 21:31

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)