Ahojte jmenují se Alex.Velická a jemi 36let narození jako žena co mne trápi necítim se bit ženou libise mi ženi a přitahují mne.Chodil sem kvuli tomu na sexologijí v Brně de mi řekli že plastckou operaci upravu prsou si musím zaplatit sam abich nemněl ženske prsa ale mužke.Vipadám jako mladí borec a to je skvěle svalnati mne tělo i chlupatím potěle opčas mi hrubne hlas a to je super i diš hormoní mužke neberu.Co mi vadí že se tak hle trápim jak natom sem vadími prsa ženske i menstrulace to že krvácim.Rozhodně bich se cítl lip dibi sem nemněl jako žena menstruaci a nemněl ženske prsa ale mužke.Jinak sem rád že svalnatim i chlupatim vic vipadám jako borec mladej jen dibi mi rostlí vic fouse.Poč mi je problem pomoci abich se cítil svobodně a ne vzajetí navic peniže na plastickou operaci nemam abich měl prsa mužke.Potřebují pomoc i radu čím si mohu stahout uplně prsa vlekarně sem scháněl a nesehnál.Děkují Alex
Jsem žena, chci být mužem
(Diskuze k tématu Jak léčit transsexualitu?)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Ahoj Alexi,
docela mě překvapuje, jak se k Tobě zachovali lékaři v Brně. Jsi žena a chceš být muž, ale to se dá uskutečnit. Zajdi si na sexuologii, psychologii a tam by Tě měli už vést správnou cestou, jak docílit změny. Podle toho, co čtu, musíš vypadat skvěle :) Co bych Ti já doporučil, tak změnit lékaře a o kterých jsem se zmiňoval.
Ty zřejmě ani nepotřebuješ HT, což je dobře, jsi jakoby připraven na zákroky a změnu pohlaví.
Je možné, že jsi o toto žádal v ČR, ale zkoušel jsi to i na SK? Pokud si chceš stahovat prsa, kup si klasické stahovadla a stahuj prsa, ale opatrně :)
Musí se Ti dobře dýchat :)
Tak Ti přeji mnoho štěstí a kdyby něco, napiš na můj email pato26@seznam.cz
Více si popíšeme a třeba něco vyřešíme :)
S pozdravem
Patrick