dobry den chtel jsem se zeptat pred casem jsem se vlivem stresu pokusil o sobevrazdu, je to uz patnact let od te doby navstevuji psychiatra a bratr mi to stale vycita mam plny invalidni duchod a mel bych brat prasky ktere mam predepsane od doktora, zhola nic me nebavi nevim co mam delat poradte prosim
Nic mě nebaví
(Diskuze k tématu Maniodeprese (bipolární afektivní porucha))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dělat stále stejné věci stejně a očekávat jiný výsledek je bláznovství... chtělo by po 15 letech asi nějakou změnu - nemyslíte? Zaujme vás?
návštěvník
Počet příspěvků: 2
ano urcite by to chtelo nejakou zmenu. a kdo me ma zaujmout? dekuji
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Ahoj petře. Několik let trpím bipolární poruchou plus nějaké přídavky a upřímě musím říct, že nechápu, jak to s tou změnou zrovna paní DOKTORKA myslela, když by měla vědět, že extrémy zrovna při této nemoci dělat nejdou.
Také by mě zajímalo, jak je to s tím tvým bratrem. Upřímě nevím co jste si udělali, že ti tohle vyčítá, ale na druhou stranu musím říct, že takové problémy s rodinou má každy třetí pacient s BP.
Asi bych třeba pro nějakou změnu byla, ale nejdřív by to chtělo všechno pořádně probrat, protože jakákoliv špatně pochopená rada, může mít v těchto případech špatné následky. pokud by jsi měl zájem, tak mi napiš na meilíka: KlBP@email.cz, nebo se podívej na stránky na facebooku: Klidný život s Bipolární poruchou, ale jsou jen provizorní než budou webovky. Míša
návštěvník
Počet příspěvků: 4
ahoj Petře,změna je fajn,ale stejně jako ty nechápu,co by tě jako mělo najednou z ničeho nic zaujmout.Spíš bych to widěla na zlepšení přístupu mezi twým bratrem a tebou.Wýčitky ze strany twého bratra jsou pro tebe předpokládám nepříliš wítané.Píšeš měl bych brát prášky,nebereš?taky jsem je na chwíli wynechala a nic moc.Na druhou stranu i když je beru mám pořád problémy,hlawně s nejbližšími.Newím jak wyswětlit proč se někdy chowám tak a jindy jinak.Pokud s námi někdo žije nebo je to příbuzný,jediná cesta jak dospět k wítané změně,je informowanost bratra o tom,co ti wlastně je,pochopení a trpěliwost a láska k tobě.Alespoň já to widím jako jedinou možnou cestu ke zlepšení nejen wztahů,ale i twého stawu.Wědět,že nás někdo má rád,i když jsme nemocní,je alespoň pro mě důležité.Držím palce a opatruj se
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,moje maminka trpí už více než rok maniodepresi.Dokrorky jsem se ptala a říkala mi,že už se to nezlepší a může se to i zhoršovat.Navíc mamka vynechává i léky a to určitě není dobré.
Dá se tato nemoc vyléčit a nebo se to opravdu bude stupňovat k horšímu?Má výkyvy nálady,většinou je ale špatná a často mi říká,že ji nic nebaví a nechce se jí žít.Možná by to chtělo změnit léky,nevím.Užívá Cypralex a večer ještě jiný lék,ale zapoměla jsem jak se jmenuje.Prosím,poraďte mi,co se s tím dá dělat a jaká je šance na uzdravení.Předem děkuji za odpověd.
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Ahoj verunko, nevím jestli sem ještě chodíš, ale ozvy se mi na:
KlBP@email.cz. míša