Rada bych se osobne seznamila s lidmi kteri maji tuto nemoc a tudiz podobne problemy jako ja.. nevim jestli neco takoveho existuje a tak me napadlo napsat do teto diskuze. nemam na mysli nejakou psychoterapii ktere jsou v bohnicich ale spis nejakou skupinu lidi napriklad jako jsou anonymni alkoholici nebo tak nejak :)
dekuju moc za odpoved!
Skupina pro pacienty s maniodepresí
(Diskuze k tématu Maniodeprese (bipolární afektivní porucha))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Ahoj Moniko. Jmenuji se Míša a jsem z Plzně. Skupinku, tedy občanské sdružení, jako hledáš ty jsem před nedávnem založila, tak pokud by jsi mělůa zájem ozvy se mi na: faltusova@seznam.cznebo tel: 604 69 5773.
Jinak webové stránky už se dělají. a také do budoucna plánuji pro mimoplzeňské přímé diskuze přes skype nebo icq nabo face. Budu ráda když se ozveš. Ahoj a těším se Míša
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Ahoj moniko. Na face jsou provizorní stránky s informacemi o skupině, kterou jsem založila. Klidný život s Bipolární poruchou.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Ahoj jmenuji se Jarda a trpím Maniodepresivitou už několik let asi 10?? Byl bych rad kdybych se mohl k Vám někdy připojit protože mě mi nejbližší neberou tak važně a nechapou mě někdy. Děkuji napište prosím Facebook sem si smazal nebylo to k vydržení díky