Dobrý den potřebuju poradit nevim skym si otom promluvit jsem holka a na svuj vek což bude uz 20, semi to zda divne mozna to sem nepatři ale snad to neva sem zoufala tak moc rada nosim klučiči veci snazim se i vypadat jak kluk a hrozne semi libi holky ale necitim to tak ze bych chodila z holkou jako holka moje večny a dlouhy sneni je ze sem kluk a sem konečne štastna a zamilovana nemela sem zadnej vztah a zda semi to divny na muj vek a nesnasim holčiči veci ja nevim jak to napsat ale tohle mam uz dlouho ja vim ze to asi nejde takhle posoudit co semnou je ale kvuli tomu semi nechce ani ven a zivot mi utika pred nosem a ja nic nezazila nevim jestli to neni naka porucha jen ktera byse lekama dala vyřesit nebo chci byt vazne v tele kluka ale niči mi to život asi sem to napsala hrozne snad ste stoho neco pochopily asi mi napisete ze si mam najit nakeho sexuologa nebo ja nevim koho ale mam velky problemi z komunikaci a sveřit se vubec nekomu cizimu ačkoli bymi pomohl diky tomu ze sem srab a neschopna to v sobe dusim hodne dlouho a jemi dost trapne otom vubec znekym promluvit i kdyz citim ze bysemi ulevilo kdybych to řekla nekomu kdo by mi poradil snad mi aspon trochu pomuzete a reknete co mam za problem dekuji
Chci mužské tělo
(Diskuze k tématu Poruchy pohlavní identity)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Strach je nepřítel života. Je na Vás, zda se mu dáte.
Pustte se alespon do cvičení z knihy Miluj svůj život nebo Zamiluj se do sebe.
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, pravděpodobně půjde o poruchu týkající se pohlavní identity- transsexualitu nebo transvestitismus. K tomu abyste se pohnula z místa , je nutné překonat svůj strach a vyhledat pomoc psychologa nebo psychiatra, případně sexuologa nebo odborníka v alternativních vědách. Sama si najdete pro vás nejlepší cestu. Musíte však sama začít, udělat první krok. Hledejte informace také na internetu nebo v knihách, jistě najdete mnoho informací případně někoho s podobnýcm problémem. Když budete hledat, řešení nakonec najdete, ale nemá žádný smysl se trápit, propadat zoufalství a strachu, nadávat si apod. Přeji hodně štěstí.